Χιλιάδες θεατές καταχειροκρότησαν τους αθλούμενους που παρουσίασαν τα θεαματικά προγράμματα τους με τη συνοδεία μουσικής.
Απόλυτα επιτυχημένο το Διεθνές Φεστιβάλ γυμναστικής της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
02/07/2013 | 12:26

Με τρόπο ιδιαίτερα θεαματικό έκλεισε η αυλαία του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ –Γυμναστική για Όλους-την Κυριακή το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» , στο Αργοστόλι.
Χιλιάδες θεατές καταχειροκρότησαν τους αθλούμενους που παρουσίασαν τα θεαματικά προγράμματα τους με τη συνοδεία μουσικής. Κατά την Τελετή Λήξης ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ.Γιώργος Μαργωμένος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ κ. Σταύρο Μπασιαρδή για την προσφορά του στο χώρο της Μαζικής Άθλησης.
Παρούσα  στην Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ ήταν και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Άννα Πολλάτου που ξεκίνησε την πορεία της από τον Α.Γ.Σ.Επτανήσων «Κεφαλονιά».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
-Η βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
-Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σωτήρης Κουρής
-Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης.
-Ο Αντιδήμαρχος Ομαλών κ. Σπύρος Ματιάτος.
-Ο Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ κ.Άγγελος Κωνσταντάκης.
-Ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ.Γιώργος Μαργωμένος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

festival-gymnastikis-finale16

Άγγελος Κωνσταντάκης-Πρόεδρος ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ: «Είναι μια μεγάλη μέρα για το νησί μας. Είναι μια σπουδαία αθλητική στιγμή για τον τόπο. Το θέαμα ήταν κυριολεκτικά πανέμορφο. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το Φεστιβάλ συμπλήρωσε 25 χρόνια από την ίδρυσή του.
Αυτό οφείλεται στις προσπάθειες του Σταύρου Μπασιαρδή, της Μποζένας Μπαρτκόβσκα-Μπασιαρδή και των υπόλοιπων γυμναστών. Θερμές ευχαριστίες προς τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον Αθλητισμό».
Σταύρος Μπασιαρδής-Πρ.Οργ.Επιτροπής: «Συμπληρώσαμε 25 χρόνια επιτυχιών. Πρόκειται για μία πολύ όμορφη διαδρομή. Είμαστε πανευτυχείς που βοηθήσαμε και εμείς στην καθιέρωση του Μαζικού Αθλητισμού. Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στον Δήμο Κεφαλονιάς για την βοήθειά τους. Συγχαρητήρια στους γυμναστές, τους αθλούμενους ,αλλά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer