Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του μετείχαν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν του λόγω της συνταξιοδότησής του μετά από 37 ολόκληρα χρόνια υπηρεσίας στο Λιμενικό Σώμα
Αποστρατεύτηκε και το γιόρτασε ο Καλιτσουνάκης!
Κοινωνία
04/03/2017 | 16:16

Σε κλίμα συγκίνησης τόσο το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος όσοι και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Καλιτσουνάκη, μετείχαν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν του λόγω της συνταξιοδότησής του μετά από 37 ολόκληρα χρόνια υπηρεσίας.

Ο μέχρι πρότινος Λιμενάρχης αποτελεί φαινόμενο για τα δεδομένα του Λιμενικού Σώματος καθώς είναι από τους ελάχιστους στην Ελλάδας που ολοκλήρωσαν πλήρως το χρόνο υπηρεσίας καθώς ως γνωστόν, στα Σώματα Ασφαλείας συνήθως οι αποστρατείες γίνονται σε πολύ μικρή ηλικία.

Πραγματικά ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς, Γιώργος Καλιτσουνάκης φεύγει με το κεφάλι ψηλά από την υπηρεσία του καθώς πάντα δίπλα στην εφαρμογή του νόμου έβαζε και τον παράγοντα «άνθρωπο» κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όσους ασκούν εξουσία, για αυτό όπως είπε κάποιος φίλος του χαρακτηριστικά: «Κύριος ήρθε και κύριος φεύγει».

Πάντως μην νομίζετε ότι στη χθεσινή γιορτή λόγω της συγκίνησης και της συνταξιοδότησης επικράτησε μελαγχολία και κατάθλιψη, κάθε άλλο, αφού οι χοροί και το «ξεσάλωμα» των φίλων του Καλιτσουνάκη κράτησε μέχρι πρωίας με πρωταγωνιστή φυσικά τον ίδιο ο οποίος «έδωσε ρέστα» αλλά και της συζύγου του Στάμως Σταμένη η οποία ήταν άψογη στο ρόλο της οικοδέσποινας.

Το παρών στην μεγάλη αυτή γιορτή έδωσαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Διοικητής της Αστυνομίας Γρηγόρης Γκίνας, η Υποδιοικήτρια του Πυροσβεστικού Σώματος κα Γόντικα αλλά τον ξεχωριστό τόνο τον έδωσαν οι ίδιοι οι Λιμενικοί αλλά και οι πολλοί φίλοι που θέλησαν να αποχαιρετήσουν με τον πιο δυναμικό τρόπο έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στην Κεφαλονιά.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στον κ. Καλιτσουνάκη κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καθώς είναι βέβαιο ότι το κεφάλαιο «Λιμενικό Σώμα» ολοκληρώθηκε για αυτόν με επιτυχία και καταξίωση και τώρα αρχίζει ένα κεφάλαιο σε άλλους τομείς και με άλλα καθήκοντα αφού οι δραστήριοι άνθρωποι δεν εφησυχάζουν ποτέ.

Οι φωτό είναι από το efimeridakefalonia.gr

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer