Στην κατάμεστη αίθουσα του Capitol στο Φανάρι το Λύκειο Ελληνίδων πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του το βράδυ της Κυριακής
Αποκριάτικο γλέντι με χρώμα… παραδοσιακό από το Λύκειο Ελληνίδων
Δημοφιλή
23/02/2015 | 11:12

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Capitol στο Φανάρι το Λύκειο Ελληνίδων πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του το βράδυ της Κυριακής (της Τυρινής).

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν, φυσικά, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη, η οποία σε συνεργασία με το υπόλοιπο Δ.Σ.  προσέφερε σε όλους μια πολύ όμορφη βραδιά που συνδύαζε τις Απόκριες με την παράδοση.

Τα μέλη του Λυκείου κάθε ηλικίας, χόρεψαν τις παραδοσιακές καντρίλιες και το γαϊτανάκι ενώ στη συνέχεια έγιναν “ένα” με τον υπόλοιπο κόσμο κινούμενοι σε κεφαλλονίτικούς αλλά και αποκριάτικους ρυθμούς, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Γιώργου Παυλάτου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Κεφαλλονίτης τραγουδοποιός μας, Σπύρος Καραβιώτης, ο οποίος κάποια στιγμή πήρε, μάλιστα, το μικρόφωνο και τραγούδησε κεφαλλονίτικες καντάδες.

Από τις αρχές του νησιού παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής, Διονύσης Κοκκόσης ενώ ξεχωρίσαμε ακόμη την παρουσία των πολιτευτών, Παύλου Παπαδάτου και Γεράσιμου Βασιλάτου.

lykeio ellhnidwn (1) lykeio ellhnidwn (2) lykeio ellhnidwn (3) lykeio ellhnidwn (4) lykeio ellhnidwn (5) lykeio ellhnidwn (6) lykeio ellhnidwn (7) lykeio ellhnidwn (8) lykeio ellhnidwn (9) lykeio ellhnidwn (10) lykeio ellhnidwn (11) lykeio ellhnidwn (12) lykeio ellhnidwn (14) lykeio ellhnidwn (15) lykeio ellhnidwn (16) lykeio ellhnidwn (17) lykeio ellhnidwn (18) lykeio ellhnidwn (19) lykeio ellhnidwn (20) lykeio ellhnidwn (21) lykeio ellhnidwn (22) lykeio ellhnidwn (23) lykeio ellhnidwn (24) lykeio ellhnidwn (25) lykeio ellhnidwn (26) lykeio ellhnidwn (27)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer