Ευχαριστούμε την αρχαιολογική υπηρεσία και με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να φροντίσουν να αποκατασταθούν- -αναστηλωθούν, το μνημείο της οικογένειας Κοσμετάτου και το μνημείο του Ανδρέα Μεταξά αγωνιστή 1821.
Αποκατάσταση ταφικών μνημείων στο κοιμητήριο του Δραπάνου!
Κοινωνία
22/12/2015 | 14:18

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας κάνει γνωστό ότι επιτέλους καταφέραμε μετά από επανειλημμένες πιέσεις να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία Αναστήλωσης Μουσείων και Νεωτέρων μνημείων η οποία με το έγγραφο 4835 11/12/15 μας γνωστοποίησε ότι θα γίνει η αποκατάσταση των μνημείων που από το 1953 αλλά και με τους τελευταίους σεισμούς, που τα αποτελειώσαν, έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Πράγματι σήμερα 22/12/15 έφτασε κλιμάκιο με συνεργείο και άρχισε το έργο αποκατάστασης των τάφων :Α. Του αιγυπτιακού τύπου χρονολογίας 1870 και Β. θα συναρμολογήσουν το μεγάλο αξίας έργο τέχνης την «Ψυχή» της οικογένειας Ραζή.

Ευχαριστούμε την αρχαιολογική υπηρεσία και με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να φροντίσουν να αποκατασταθούν- -αναστηλωθούν, το μνημείο της οικογένειας Κοσμετάτου και το μνημείο του Ανδρέα Μεταξά αγωνιστή 1821 που έχουν καθαιρεθεί από αυτή την υπηρεσία μετά τους πρόσφατους σεισμούς.

Για την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer