Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα των στελεχών της «Ισχυρής Κεφαλονιάς». Αέρα νίκης δείχνουν τα πρώτα 24ωρα μετά το Α’ γύρο των εκλογών.
Αποθεωτική υποδοχή Παρίση στο «ΚΑΠΙΤΟΛ»
Πολιτική
20/05/2014 | 22:40

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η σημερινή συγκέντρωση του συνδυασμού «Ισχυρή Κεφαλονιά» στο «Κάπιτολ». Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού Αλέξανδρος Παρίσης έδωσε το έναυσμα για την τελική ευθεία προς τις κάλπες του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών.
Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» συνολικά αναφέρθηκε στο διακύβευμα της επόμενης μέρας. «Την Κυριακή επιλέγουμε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Η κοινωνία καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο γνωστό, αποτελεσματικό και χρήσιμο από τη μία και το άγνωστο από την άλλη» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ κατέλειξε στο ότι «η Ισχυρή Κεφαλονιά θα σφραγίσει την νικηφόρα πορεία την Κυριακή με άξονα την επόμενη πενταετία».
Τέλος, τον λόγο έλαβαν στελέχη του συνδυασμού συζητώντας για την τακτική των επόμενων «νικηφόρων ημερών» ενώ όλοι ανέφεραν ότι αυτή τη δύσκολη για τη χώρα και τη Κεφαλονιά περίοδο που διανύουμε οφείλουμε στο τιμόνι του τόπου να επιλέξουμε έναν αποδεδειγμένα ισχυρό Δήμαρχο που η φωνή του να ακούγεται δυνατά στο Αθηνοκεντρικό Κράτος και τα κέντρα λήψης αποφάσεων!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer