Μπορεί αυτό το διάστημα να είναι στους Μεσογειακούς αγώνες με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, όμως το μυαλό του Βαγγέλη βρίσκεται στην εκλογή νέου Μητροπολίτη.
Απασφάλισε ο Μαζαράκης
Εκκλησία
03/09/2015 | 15:13

Μπορεί αυτό το διάστημα να είναι στους Μεσογειακούς αγώνες με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, όμως το μυαλό του Βαγγέλη βρίσκεται στην εκλογή νέου Μητροπολίτη. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις γνώσεις του πάνω στα εκκλησιαστικά θέματα και ο Βαγγέλης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα …μαγειρέματα που γίνονται στην Αθήνα για την εκλογή νέου Μητροπολίτη.
Μάλιστα, ο Μαζαράκης καλά ενημερωμένος έγραψε στο facebook: «Είμαι μακριά αλλά γνωρίζω καλά τι λέω. Ένας Ανύπαρκτος Αρχιεπίσκοπος με έναν παμπόνηρο αυλικό Μητροπολίτη του Κέντρου παίζουνε την Μητρόπολη ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ στα εκλογικά αρχιεπισκοπικά τους παιχνίδια χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπάρχει όψιν τους την θέληση μας σαν νομό Ετοίμασαν και φέρνουν για μητροπολίτη ψηφοφόρο για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνου του Γαβριήλ που για πάρτη του εξαναγκάστηκε σε παραίτηση άλλος Κεφαλλονίτης επίσκοπος.
Ούτε που φαντάζονται τι θα γίνει εδώ !!!!»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer