Η καινούργια αυτή φωνή του διαδικτύου αγκαλιάστηκε θερμά από τους Κεφαλονίτες και ιδιαίτερα από τους νέους, οι οποίοι επιζητούν την αδέσμευτη και ποιοτική ενημέρωση!
Απάντηση σε πικρόχoλα σχόλια
Κοινωνία
24/03/2011 | 18:23

Η νέα ιστοσελίδα e-kefalonia.net δημιουργήθηκε, από μία ομάδα νέων ανθρώπων, με άμεσο σκοπό να ενημερώνει με μια πιο νεανική «ματιά» τους κατοίκους του όμορφου νησιού μας και τους Κεφαλλήνες όπου γης.

 Με τη δημιουργία αυτού του ειδησεογραφικού πόρταλ φιλοδοξούμε να χτίσουμε μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της πλούσιας Κεφαλληνιακής διασποράς και του νησιού μας.

Με θέματα από την πολιτική επικαιρότητα και την κοινωνία, η μόνη μας φιλοδοξία είναι να ενημερώνει όλους τους Κεφαλονίτες χωρίς φόβο και χωρίς πάθος για τα ζητήματα που απασχολούν την Κεφαλλονιά.

Η καινούργια αυτή φωνή του διαδικτύου αγκαλιάστηκε θερμά από τους Κεφαλονίτες και ιδιαίτερα από τους νέους, οι οποίοι επιζητούν την αδέσμευτη και ποιοτική ενημέρωση!

Φυσικά όπως κάθε νέα κίνηση στη Κεφαλονιά δε γλίτωσε από κάποια δηλητηριώδη βέλη κάποιων οι οποίοι συνηθίζουν να ενοχλούνται με οτιδήποτε αισθάνονται ότι ταράζει την  “δημοσιογραφική τους πρωτοκαθεδρία”.

Ευτυχώς αυτοί αποτελούν μία μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούνται με τα τοπικά Μ.Μ.Ε

Σε όσους τελευταία επικαλούνται (αλλά και σε πολλούς άλλους) τη φράση του Ρήγα Φεραίου, “όποιος ελεύθερα συλλογάται”, τους απαντάμε, να πάψουν να  είναι φερ(αι)έφωνα των εκάστοτε εντολέων τους!

Σχετικά με τη δημοσιογραφική έρευνα και προσπάθεια, ας μην πυροβολούν κάθε νέο άνθρωπο του νησιού μας ο οποίος εκφράζει ελεύθερα την άποψη του.

Επίσης ας σταματήσουν να επικαλούνται στα κείμενα τους, τους νέους, με κροκοδείλια δάκρυα ενώ στη πράξη χτυπούν κάθε νέο δημιουργό.

Τούς καλούμε να σταματήσουν να γράφουν ανόητα σενάρια πίσω από κάθε νέα ενημερωτική προσπάθεια! Αν έχουν… σεναριολαγνεία, τους προτείνουμε έμμισθη θέση δίπλα στο Νίκο Φώσκολο!

 Ήρθε η ώρα να καταλάβουν  ότι πέρασε ο καιρός της εύκολης και άδικης κριτικής.

Σήμερα και οι κρίνοντες.. κρίνονται!

Η δημοσιογραφική ομάδα του e-kefalonia.net θα συνεχίσει την  ενημέρωση, θα έχει πάντα ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις και θα λογοδοτεί μόνο στην κοινωνία της Κεφαλονιάς και όχι σε κέντρα, παράκεντρα ή αυτόκλητους “δικαστές” της τοπικής δημοσιογραφίας!

Η συντακτική ομαδα

του e-kefalonia

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer