Στην γραφική πλατεία του χωριού ζωντάνεψαν μνήμες παλιών εποχών, τότε που οι χοροί στις πλατείες των χωριών ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης των κατοίκων
Αξέχαστη μουσική βραδιά στα Μακρυώτικα
Κοινωνία
18/08/2015 | 18:27

Στην γραφική πλατεία των Μακρυωτίκων χθες βράδυ ζωντάνεψαν μνήμες παλιών εποχών, τότε που οι χοροί στις πλατείες των χωριών ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης των κατοίκων.

Οι παλαιότεροι συγκινήθηκαν, σιγοτραγουδούσαν και εξιστορούσαν ιστορίες που είχαν εξελιχθεί με κέντρο την Πλατεία τους, οι νεότεροι, παιδιά που τα ανασταίνει ο τόπος τούτος , με τον χορό και το κέφι τους έδειξαν ότι συνεχίζουν την παράδοση μας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και αρκετοί  μετανάστες που η ζωή τους ανάγκασε να ξενιτευτούν, όμως το χωριό τους είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς και συνάντησης με τους δικούς τους ανθρώπους .

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. όταν προγραμμάτιζε την μουσική βραδιά αυτή αποσκοπούσε στο να δοθεί η ευκαιρία οι μνήμες να γίνουν λόγια που θα γαλουχήσουν τα νέα παιδιά και εκείνα με την σειρά τους, με εφόδια τις εμπειρίες των παλαιοτέρων θα γράψουν την δική τους ιστορία στην τοπική παράδοση, θεωρούμε ότι η βραδιά αυτή προσέφερε ένα μικρό λιθαράκι στο σκοπό αυτό.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κόσμος ευχαρίστησε την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. καθώς και τους μουσικούς που συμμετείχαν τoν κ. Παυλάτο Γεώργιο και κ. Ταραζή Γεώργιο.

Με εκτίμηση

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer