Η χθεσινή κακοκαιρία έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα την Πύλαρο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο είναι πολύ σημαντικές.
Ανυπολόγιστες οι ζημιές στην Αγ. Ευφημία
Κοινωνία
08/10/2016 | 09:14

Η χθεσινή κακοκαιρία έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα την Πύλαρο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο είναι πολύ σημαντικές. Εκτός του ξηραύλακου Μακρυωτίκων πλημμύρισαν τα Δρακοπουλάτα και άλλοι χείμαρροι της Αγίας Δυνατής με αποτέλεσμα όλα τα νερά να καταλήξουν στην Αγία Ευφημία. Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα που υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές.

kakokairia

Από την πρώτη στιγμή όλα τα ιδιωτικά μηχανήματα της Πυλάρου και του Δήμου βρέθηκαν στο δρόμο και ανέλαβαν κατ”αρχήν το έργο της διάνοιξης όλων των κεντρικών οδών για την επικοινωνία και προσέγγιση με όλους τους κατοίκους της περιοχής.Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και της Εθελοντικής ομάδας Πυλάρου παρεσχέθη βοήθεια σε όσους κατοίκους κυρίως της Αγίας Ευφημίας χρειάστηκε και έγινε απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια. Σήμερααρχίζει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης και της επιμέτρησης των ζημιών.

kakokairia

Επειδή πια κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε και με μεγαλύτερη ένταση το ίδιο πρόβλημα και επειδή οι κάτοικοι έχουν φτάσει σε σημείο απόγνωσης θα ζητήσω το θέμα της Πυλάρου να συζητηθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία όλων των υπεύθυνων φορέων και των κατοίκων της περιοχής  με στόχο να ληφθούν αποφάσεις αντιμετώπισής του.

Μάκης  Αλυσανδράτος
Αντιδήμαρχος  Πυλάρου
kakokairia_ag_eyfhmia-1 kakokairia_ag_eyfhmia-2 kakokairia_ag_eyfhmia-3 kakokairia_ag_eyfhmia-4 kakokairia_ag_eyfhmia-5 kakokairia_ag_eyfhmia-6 kakokairia_ag_eyfhmia-7 kakokairia_ag_eyfhmia-8
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer