Η Κεφαλλονίτισσα αθλήτρια τερμάτισε τέταρτη στο «Zagori mountain running», έναν από τους πιο φημισμένους αγώνες ορεινού τρεξίματος της χώρας μας.
Αντριάννα Βασιλάτου: Ένα αστέρι γεννιέται!
Αθλητισμός
06/08/2016 | 10:06

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε η Αντριάννα Βασιλάτου, στο «Zagori mountain running», έναν από τους πιο φημισμένους αγώνες ορεινού τρεξίματος της χώρας μας, που διοργανώθηκαν στα Ζαγοροχώρια στις 23-24 Ιουλίου.

Η Κεφαλλονίτισσα αθλήτρια μάλιστα θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και ένα μετάλλιο, αλλά δυστυχώς ένας μικρός τραυματισμός της το στέρησε.

Συγκεκριμένα, η Αντριάννα συμμετείχε στη διαδρομή των 20 χλμ., όπου μέχρι και το 16ο χλμ. ήταν δεύτερη λίγο πίσω από την Αθανασία Τζουμελέκα (τη γνωστή Ολυμπιονίκη στο Βάδην), αλλά στο σημείο αυτό εξαιτίας της αφυδάτωσης έπαθε κράμπες και αν και συνέχισε τελικά τερμάτισε τέταρτη.

Αναλυτικά η σειρά κατάταξης στις γυναίκες ήταν :1) Τζουμελέκα Αθανασία 2:19:25  2) Αποστόλου Μαρία 2:22: 44  3) Χαιροπούλου Δήμητρα 2:24 :57 4) ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ 2:26: 07 ,5) Αλεξάνδρα Τσιάβου 2: 29: 49 ,6) Σπυριδούλα Θωμά 2:32:42.

Η πολύ τιμητική τέταρτη θέση στο Ζαγόρι, στην τρίτη, μόλις κούρσα της Βασιλάτου στο ορεινό τρέξιμο (είχε προηγηθεί η 5η θέση στο Μέτσοβο), κλείνει με θετικό πρόσημο τις θερινές προσπάθειες της αθλήτριας σε ένα είδος αγώνα που γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη στην Ελλάδα και στον οποίο η γυμνάστρια δείχνει να έχει μέλλον!

Η φωτό είναι αρχείου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer