Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς με αντιπροσωπεία του σωματείου επισιτιστικών και συναφών επαγγελμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης ο «Αρκείσιος».
Αντιπροσωπεία του Αρκείσιου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δρακουλόγκωνα
e Gastronomie
26/01/2017 | 22:12

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς κύριου Δρακουλόγκωνα με αντιπροσωπεία του σωματείου επισιτιστικών και συναφών επαγγελμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης ο «Αρκείσιος», αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Καμπανό, αντιπρόεδρο Αντρέα Παντελιό και γραμματέα Βασίλη Σιμωτά.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών στον Χάρακα και στο Φανάρι του Αργοστολιού, δυο έργα που ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης μας διαβεβαίωσε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαρτίου και το μόνο εμπόδιο είναι οι καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές θερμοκρασίες που δεν ευνοούν την ολοκλήρωση αυτών των έργων.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα με το υδατοδρόμιο και τη λειτουργία των υδροπλάνων στο νησί μας, όπου μας πληροφόρησε ότι η κατασκευή των υδατοδρομιων θα γίνει από την περιφέρεια έχει γίνει η μελέτη και είναι σε γραφειοκρατική εξέλιξη.
Επίσης θα γίνει άμεσα δημοπράτηση του έργου ασφαλτοδρόμησης αεροδρόμιο-πλατεία.
Μας είπε ότι περιμένει ενημέρωση από την Fraport για το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς , θέσαμε θέμα για την σήμανση στουν κόμβους της Κρανιάς ότι είναι επικίνδυνοι ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και για την βεβήλωση και την καταστροφή των ταμπελών σήμανσης και όχι μόνο .
Έγινε πρόταση από το σωματείο για προβολή του νησιού μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις ο αντιπεριφερειάρχη προσφέρθηκε να κανονίσει μια συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων με το σωματείο.
Τέλος προτείναμε τις μέρες που θα έχουμε κρουαζιερόπλοιο να υπάρχουν ομάδες από κανταδόρους που θα περιδιαβαίνουν τους δρόμους του Αργοστολιού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ               ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer