Σκέψεις και για έκδοση οικονομικού φύλλου
Αντιμνημονιακό ραδιόφωνο ετοιμάζει ο Γιώργος Κουρής
Κοινωνία
14/10/2014 | 10:58

Αυξάνεται και πληθύνεται το συγκρότημα του Γιώργου Κουρή στον Ταύρο. Μετά τον εμπλουτισμό του προγράμματος του Kontra Channel (που έχει στήσει συνεχή εξάωρη ζωντανή ζώνη ενημέρωσης κάθε βράδυ, με Γιάννη Παπαγιάννη, Σωτήρη Ξενάκη, Μάκη Κουρή και Αιμίλιο Λιάτσο), πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κεφαλλονίτης σκέφτεται να μπει δυναμικά και στον χώρο του ενημερωτικού ραδιοφώνου. Αν αυτό συμβεί, θα προστεθεί άλλο ένα αντιμνημονιακό μέσο του συγκροτήματος στο κανάλι, στις δύο εφημερίδες (καθημερινή και κυριακάτικη) αλλά και στην ιστοσελίδα που είναι σε λειτουργία.

Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, ο έμπειρος εκδότης ήδη έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί στελέχη, θεωρώντας ότι υπάρχει χώρος για έναν εναλλακτικό ραδιοφωνικό σταθμό. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, το ρίσκο που καλείται να πάρει ο εκδότης της «Kontra News» είναι πολύ μικρό από τη στιγμή που διαθέτει ήδη ραδιοφωνική συχνότητα, τον Orange. Πέραν των σχεδίων που έχουν πέσει επί τάπητος για τη δημιουργία ραδιοφώνου, ο ιδιοκτήτης του Kontra μελετά σοβαρά και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην έκδοση ημερήσιου οικονομικού φύλλου, στη λογική της «Kontra News».

Στο πλαίσιο αυτό, έχει κάνει ήδη τις πρώτες κουβέντες με έμπειρους δημοσιογράφους, που δραστηριοποιούνται στο οικονομικό ρεπορτάζ. Οσοι γνωρίζουν τον Κεφαλλονίτη εκδότη δεν αποκλείουν ακόμη και πριν από το τέλος του χρόνου να έχει βγάλει στα περίπτερα ακόμη ένα φύλλο. Πάντως, είναι αλήθεια ότι η οικογένεια Κουρή, πέραν της εμπλοκής στο Real Group (σ.σ. μέσω του Ανδρέα Κουρή), επιχειρεί δυναμική επιστροφή στον χώρο των media, γεγονός που συνδέεται με τις πολιτικές εξελίξεις της επόμενης μέρας. Την ίδια ώρα, ο Κουρής δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις δικαστικές προσπάθειες για επαναλειτουργία του Alter και μάλιστα δείχνει αισιόδοξος για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Στο πλαίσιο των επαφών, έχει συναντήσει και υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζών, τα οποία βλέπουν με θετικό μάτι την επαναλειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer