Την ήττα που ουσιαστικά σήμανε και τον μαθηματικό υποβιβασμό του ΝΟΑ από την Α1 ανδρών στο πόλο, γνώρισε η ομάδα μας κόντρα στον Πανιώνιο
“Αντίο” με ήττα για το ΝΟΑ
Αθλητισμός
05/03/2014 | 22:13

Την ήττα που ουσιαστικά σήμανε και τον μαθηματικό υποβιβασμό του ΝΟΑ από την Α1 ανδρών στο πόλο, γνώρισε η ομάδα μας κόντρα στον Πανιώνιο, με σκορ 11-3, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 6-1, με ηγέτη τον Γιάννη Θωμάκο που πέτυχε έξι γκολ.

Στην επανάληψη και ειδικά στο τρίτο 8λεπτο, ο ΝΟΑ προσπάθησε να αντιδράσει πετυχαίνοντας  δυο γκολ, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να φτάνουν εύκολα στη νίκη με σκορ 11-3.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-0, 2-2, 3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Κοκάλας 2, Ζώρζος, Θωμάκος 6, Γργηγορόπουλος, Φούτρης 2,  Κούφαλης, Δερμιτζάκης Χρ., Βέκκος 1, Μπαγλατζής, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Καρακάσης Χρ., Βυθούλκας.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάνης, Καψοκόλης, Ματαράγκας, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης 1, Μίσιτς 2, Κατσιγιάννης, Φαντός, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης, Μπελέρης, Λέντζος, Φανός, Κοκκίνης.

noa

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer