Σκληρή επίθεση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εναντίον Θεόφιλου και Φλωράτου.
Ανουσάκης: «Στις δημοκρατίες «κουμάντο» δεν κάνουν ούτε τα πολυκαταστήματα ούτε οι προϊστάμενοι του ΣΔΟΕ…»
Πολιτική
02/06/2014 | 09:07

Είναι σαφές ότι η μεγάλη εκλογική νίκη του Αλέξανδρου Παρίση και του συνδυασμού του κατέστησε σαφές ότι στις δημοκρατίες «κουμάντο» δεν κάνουν ούτε… «τα πολυκαταστήματα» ούτε… «οι προϊστάμενοι του ΣΔΟΕ που παριστάνουν τους … σερίφηδες μήπως και σκιαχτούν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι» ούτε … οι παρασκηνιακές συμφωνίες ούτε … «οι παράδες του κάθε σουπερμαρκετά»…

Είναι ξεκάθαρο πια ότι στις σύγχρονες δημοκρατίες αυτές που καθορίζουν τα πράγματα είναι οι κοινωνικές και πολιτικές πλειοψηφίες οι οποίες δίνουν την καλύτερη απάντηση σε όσους επιδιώκουν να δημιουργήσουν πολιτικοοικονομικά συμπλέγματα και συνθήκες «μονοπωλίου»..

Τόσο ως μέλος της πλειοψηφούσας παράταξης όσο και προσωπικά εκφράζω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες τις Κεφαλονίτισσες και τους Κεφαλονίτες που στάθηκαν στο πλευρό μας ηθικά, ανθρώπινα και σε επίπεδο ψηφοφορίας και μας χάρισαν μία άνετη επικράτηση στον πρώτο γύρο των εκλογών και μία καθαρή νίκη στον δεύτερο γύρο… Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως στο νησί μας υπάρχει μία πλειοψηφούσα ομάδα δημοτών που δεν παρασύρεται από κραυγές, ουρλιαχτά και δημαγωγίες αλλά διαθέτει μνήμη, κρίση και πολιτικό αισθητήριο..

Παράλληλα διαβεβαιώνουμε πως την ερχόμενη πενταετία θα εργαστούμε σκληρά ώστε να διορθώσουμε και τα όποια λάθη ή παραλείψεις μας που δεν θα μπορούσαν να λείπουν μέσα σε μία συγκυρία οικονομικής κατάρρευσης του τόπου. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την ψήφο σας και την επιλογή σας.

ΥΓ. Σε όσους «σκληρίζουν» και δυσκολεύονται να δεχθούν την ετυμηγορία των δημοτών της Κεφαλονιάς, τους προτείνω να δουλέψουν κι αυτοί εποικοδομητικά και δημιουργικά ως αντιπολίτευση και ποιός ξέρει ίσως σε πέντε χρόνια ο λαός της Κεφαλονιάς να τους δώσει την ευκαιρία που τόσο επιζητούν…

 

Νίκος Ανουσάκης

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer