Φίλες και φίλοι σας καλώ σε ένα πανλαϊκό μέτωπο ανατροπής , που είναι η απαρχή ενός μεγάλου ξεσηκωμού.
Ανοιχτή επιστολή Παναγή Βλάχου
Πολιτική
15/05/2014 | 10:28

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες ,
Φτάσαμε μια ανάσα πριν τις εκλογές την Κυριακή, όπου με την ψήφο σας θα επιλέξετε ποιος θα έχει τα ηνία της περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Μια ψήφο, που ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι καθοριστική για τις ζωές σας και το μέλλον όλων μας, γιατί όπως είπε και ο Αβραάμ Λίνκολν ¨Η ψήφος είναι ποιο φοβερή από τη σφαίρα¨, γιατί με μια σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου, ενώ με μια ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου¨!
Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτούς που στηρίζουν την κυβέρνηση εις βάρος του χειμαζόμενου λαού και σε αυτούς που είναι ο χειμαζόμενος λαός. Η επιλογή είναι δική σας! Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της αντιλαϊκής κυβέρνησης και δώστε σε αυτήν την παραπαίουσα κυβέρνηση ένα ηχηρό μήνυμα, ότι πλέον δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον λαό και να τον οδηγούν στην απόλυτη φτωχοποίηση. Δώστε με την ψήφο σας στον Συνδυασμό ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλή τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο, το μεγάλο μήνυμα ανατροπής και παράλληλα τοποθετήστε στο τιμόνι της Περιφέρειας έναν έντιμο, ικανό και βαθύ γνώστη της αυτοδιοίκησης , όπως είναι ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο μόνος που μπορεί να αφουγκραστεί πραγματικά το δοκιμαζόμενο λαό.
Φίλες και φίλοι σας καλώ σε ένα πανλαϊκό μέτωπο ανατροπής , που είναι η απαρχή ενός μεγάλου ξεσηκωμού, ενάντια σε αυτούς που υποθηκεύουν ατιμώρητα έως τώρα, το μέλλον ενός λαού υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας. Βροντοφωνάξτε φτάνει πια, και να ξέρετε ότι ¨Φωνή Λαού, οργή Θεού¨!
Υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer