Το γεγονός αυτό, αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη, για τη Σάμη, την οικονομία της ειδικότερα και την ευρύτερη περιοχή γενικότερα
Ανοίγει υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σάμη
Οικονομία
12/07/2016 | 20:27

Ύστερα από επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, με την Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας ( ΕΤΕ ) κ. Λούκα Κατσέλη και την ενέργεια του ίδιου να μεταφέρει χρήματα της ΠΙΝ στην ΕΤΕ, η Διοίκηση της Τράπεζας με επιστολή της, ανακοινώνει στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, πως προτίθεται άμεσα, να ανοίξει υποκατάστημα στη Σάμη. Ο κ. Δρακουλόγκωνας, δεσμεύτηκε απέναντι στην Διοίκηση της ΕΤΕ, αμέσως μετά το άνοιγμα του Υποκαταστήματος στη Σάμη, να καταθέσει σε αυτό, από χρήματα της ΠΙΝ, το ποσό των 2.οοο.οοο Ευρώ.
Το γεγονός αυτό, αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη, για την Σάμη, την οικονομία της ειδικότερα και την ευρύτερη περιοχή γενικότερα! Είναι γνωστό, πόσο μειώθηκε ο τζίρος της αγοράς τη πόλης, όταν έκλεισε το Υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, που λειτουργούσε για χρόνια στην πόλη μας! Επίσης γνωστή είναι και η ταλαιπωρία των τουριστών με travel check, που ερχόμενοι στην Σάμη, από άλλα σημεία της Κεφαλονιάς, δεν έβρισκαν τράπεζα…και πήγαιναν ασθμαίνοντας στο Αργοστόλι, για να πάρουν χρήματα!
Μια εξέλιξη λοιπόν, που θα βοηθήσει πολύπλευρα τους κατοίκους της περιοχής μας και όχι μόνο!
Ακολουθεί η επιστολή:

ethnikh

Πηγή: vlahatasamis.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer