Στα ύψη ο υδράργυρος το Σάββατο και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία
Ανεβαίνει ο υδράργυρος το Σάββατο
Κοινωνία
22/07/2016 | 19:32

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ανέμους μεταβλητούς, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με μεταβλητούς ανέμους, 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βόρειους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος, με βόρειους ανέμους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer