Τι αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης του στον ionian galaxy 90,8 και τη Γιαννα Κουλουμπη για τα πρόσωπα του Συνδυασμού του.
“Ανασχηματισμό” ετοιμάζει ο Θεόφιλος
Πολιτική
29/10/2015 | 22:34

“Θα υπάρξουν αλλαγές στον Συνδυασμό μας το επομενο διάστημα…” Αυτη ηταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Θεοφιλος Μιχαλατος απαντώντας σε σχετική ερώτηση,στο πλαίσιο συνέντευξης του στον ionian galaxy 90,8 και τη Γιαννα Κουλουμπη, για τα πρόσωπα του Συνδυασμού του τα οποία δεν συμμετέχουν σχεδόν καθολου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς ειπε μάλιστα πως δεν αποκλείει την περιπτωση του Σαββα Σαββαογλου, αλλα δεν άνοιξε εντελώς τα χαρτια του, συμπληρώνοντας πως ολα θα φανούν στο μελλον.

Σημαντική ηταν και η αναφορά του στον Σταυρο Σπαθη, ερωτώμενος για το Επιμελητήριο, λέγοντας οτι δεν θα είχε προβλημα να τον στηρίξει για νέο Πρόεδρο, ενω τόνισε ξανά οτι ο ίδιος δεν προτίθεται να διεκδικήσει ξανά το Επιμελητήριο.

Κατα τα αλλα, άσκησε σκληρή κριτική για άλλη μια φορα στη Δημοτική Αρχή, ειδικά όσον αφορά στην επιβολή τελών και το γεγονός οτι δεν εχει κανει τίποτα απο οσα ελεγε οτι θα κανει προεκλογικά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer