Πράξη θέλει να κάνει την πολυπόθητη ανανέωση η ΝΔ.
Ανανέωση ψηφοδελτίων: Στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στο «μικροσκόπιο» της ΝΔ
Πολιτική
15/09/2016 | 13:10

Πράξη θέλει να κάνει την πολυπόθητη ανανέωση η ΝΔ και για τον σκοπό αυτό τα κορυφαία στελέχη του κόμματος έχουν μπει σε διαδικασία να «ξεσκονίζουν» τα βιογραφικά από μικρομεσαία και μικρά στελέχη που προέρχονται από τις τοπικές κοινωνίες και έχουν αναδειχθεί μέσα από αυτές. Στο πλαίσιο αυτό μελετώνται εξωνυχιστικά δημοτικοί σύμβουλοι κάτω των 45 ετών που κατάφεραν και πλασαρίστηκαν ψηλά στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο στόχος στην Πειραιώς είναι να εντάξουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος τέτοια στελέχη που είναι σε άμεση επαφή με τις τοπικές κοινωνίες και δεν εμφανίζονται σαν «αλεξιπτωτιστές» με εντολή του εκάστοτε προέδρου.

Στη ΝΔ θεωρούν πως το κλίμα στην κοινωνία όσο περνάει ο καιρός θα διαμορφώνεται όλο και περισσότερο υπέρ του κόμματος τους και αυτό μπορεί να κεφαλαιοποηθεί με την ενίσχυση του με νέα και άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία μπορεί να είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό, αλλά αυτό προσμετράται στα πλεονεκτήματα και όχι στα μειονεκτήματα δίνοντας την εικόνα ριζικής ανανέωσης.

Μέσα στα κριτήρια που έχουν ψηλά στην ιεραρχία στην οδό Πειραιώς είναι τα νέα στελέχη,που πιθανόν θα ενταχθούν στο κόμμα, να έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο και να προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα, στον οποίο εστιάζει με κάθε ευκαιρία ο κ. Μητσοτάκης, καθώς τον θεωρεί «ατμομηχανή» της οικονομίας.

Ο χρόνος που μπορεί να γίνουν τέτοιες κινήσεις ανανέωσης των τάξεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν προσδιορίζεται μακρυά καθώς στη NΔ θέλουν να είναι έτοιμοι σε ένα ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού του κ. Τσίπρα ή στην περίπτωση «ατυχήματος» που θα οδηγήσει την χώρα στις κάλπες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer