Σήμερα εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί, όπως έχουμε γράψει, η β' φάση των προσλήψεων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Αναμένονται 1.200 προσλήψεις καθηγητών σήμερα
Κοινωνία
14/10/2015 | 10:02

Σήμερα εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί, όπως έχουμε γράψει, η β’ φάση των προσλήψεων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η φάση αυτή διαφέρει από την προηγούμενη καθώς σε αυτήν εκτός των ειδικοτήτων ΠΕ02,03,04 θα περιλαμβάνονται και άλλες ειδικότητες τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Οι προσλήψεις στις ΠΕ02,03,04 είναι περίπου 550 οπότε οι υπόλοιπες αφορούν τις άλλες ειδικότητες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμα για τον αριθμό των προσλήψεων ανά ειδικότητα αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 200-220 περίπου προσλήψεις φιλολόγων ενώ λίγο περισσότερες από τις 100 θα είναι οι προσλήψεις των μαθηματικών. Περίπου 250 θα είναι οι προσλήψεις στον κλάδο ΠΕ04 με τη μερίδα του λέοντος να την έχουν οι βιολόγοι.

Σημειώνουμε ότι έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί για τη δευτεροβάθμια γενική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων και των εκκλησιαστικών σχολείων 921 προσλήψεις. Επίσης πραγματοποιήθηκαν και 164 προσλήψεις για τα Μουσικά Σχολεία τα οποία όμως φέτος δεν στηρίζονται από το ΕΣΠΑ.

Ο αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής με ένα σύντομο ενημερωτικό του κείμενο γνωστοποιεί στους χιλιάδες αναπληρωτές ότι αναμένονται 1200 προσλήψεις αναπληρωτών όλων των ειδικοτήτων στη Γενική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενώ θα υπάρξουν και προσλήψεις τεχνικών ειδικοτήτων για τα ΕΠΑΛ.

«Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου αναμένονται 300 περίπου προσλήψεις εκπαιδευτικών για την Παράλληλη» σημειώνει ο κ. Κορδής.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer