Τα προβλήματα λειτουργίας λόγω έλλειψης προσωπικού που είχαν παρουσιαστεί έχουν πλέον αντιμετωπιστεί και όλες οι μονάδες Παιδικών Σταθμών λειτουργούν από 22/9 κανονικά
Ανακοίνωση του ΟΚΑΠ για τους παιδικούς σταθμούς
Κοινωνία
25/09/2014 | 19:21

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των νηπίων που έχουν γίνει δεκτά σε πρώτη φάση και συνεπώς έχουν εγγραφεί στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας καθώς και όσων βρίσκονται σε λίστα αναμονής,  ότι τα προβλήματα λειτουργίας λόγω έλλειψης προσωπικού που είχαν παρουσιαστεί στις αρχές του μήνα έχουν πλέον αντιμετωπιστεί και όλες οι μονάδες Παιδικών Σταθμών λειτουργούν από 22/9 κανονικότατα και σύμφωνα με τα πρότυπα λειτουργίας.

Όλες οι μονάδες των Παιδικών Σταθμών λειτουργούν με το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό νηπίων από αιτήματα γονέων που πληρούσαν τα κριτήρια επιλογής.

Παρόλα αυτά αιτήσεις  που έχουν υποβληθεί και δεν έχουν εγκριθεί αλλά πληρούν τα κριτήρια εγγραφής και βρίσκονται σε αναμονή θα επανεξεταστούν μετά την οριστικοποίηση των εγγραφών των νηπίων που είχαν αρχικά επιλεγεί.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τους κηδεμόνες για την υπομονή και την ευαισθησία που έδειξαν στη δύσκολη έναρξη της φετινής σχολικής περιόδου.

 

 

 

Από το γραφείο Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Διονύσιος Κοκκόσης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer