Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 8 Ιουνίου
Ανακοίνωση του Δ.Σ. των υπαλλήλων του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς
Κοινωνία
06/06/2016 | 18:43

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ», που συμμετείχε στις εκλογές του Σωματείου στις 31-5-16 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου-Κ.Ψ.Υ.-ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. για την ευρεία συμμετοχή τους στις εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής (από τα 114 μέλη ψήφισαν τα 88 –συμμετοχή 77,20%), η οποία σηματοδοτεί τη στήριξή τους και δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και μαχητικά ενάντια στην υποταγή και την εθελοδουλία.

Κόντρα στους αυλοκόλακες της εξουσίας, που μπαίνουν απέναντι στους εργαζόμενους και στηρίζουν τις μεθόδους διαχείρισης της κρίσης, στερώντας την αμοιβή των εργαζομένων αντί να συμβάλλουν για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, από τους πόρους που έχουν κλαπεί και θρέφουν τους εργολάβους και την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Μαζί με τους εργαζόμενους, γιατί μόνο με κοινή συμπόρευση και πάλη μπορεί το νέο Δ.Σ. του Σωματείου να έχει αποτελέσματα.

Αυτό συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 3-6-16 ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:    ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:    ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:    ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:    ΠΕΦΑΝΗ ΣΟΥΣΑΝΝΑ

ΤΑΜΙΑΣ:    ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

  • Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 8-6-16.
  • Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 9-6-16 στις 20:00 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του νοσοκομείου,η Επιτροπή Αγώνα Φορέων μαζί με τη Διοίκηση του Σωματείου μας, θα αναδείξει τα καυτά προβλήματα της υγείας του νομού μας και θα απαιτήσει την επίλυσή τους μαζί σας.
  • Σας προσκαλούμε σε κοινή κάθοδο στην Αθήνα στις 29-30/6/16 με την Επιτροπή Αγώνα Φορέων (Ε.Κ.Κ.Ι., Ε.Λ.Μ.Ε.Κ.Ι., Επιτροπή Αγώνα Παλικής) και τους κατοίκους του νομού για να απαιτήσουμε Δημόσια και Δωρεάν Υγεία – Προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ  προσωπικού και αύξηση του Προϋπολογισμού για την υγεία.

               Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Γ.Ν.Κ.

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer