Δηλώνουμε παρών σε οτιδήποτε χρειαστούν και είναι πρακτικά εφικτό να βοηθήσουμε.
Ανακοίνωση της νεολαίας Αδελφότητας Πειραιά σχετικά με τους σεισμούς στην Κεφαλονια
Κοινωνία
06/02/2014 | 16:38

Με μεγάλη λύπη παρακολουθούμε όλοι μας τις δραματικές εξελίξεις στο νησί μας, στην Κεφαλονιά, ύστερα από τους 2 αλεπάλληλους καταστροφικούς μεγάλους σεισμούς που έγιναν με επίκεντρο την περιοχή του Ληξουρίου. Οι έως τώρα πληροφορίες που έχουμε μιλάνε για μερικές εκατοντάδες σπίτια, τα οποία έχουν κριθεί πλέον ακατάλληλα για διαμονή, καθώς επίσης και για σοβαρές υλικές ζημιές που έχουν υποστεί πολλές κατοικίες και εμπορικά καταστήματα. Επίσης, το οδικό δίκτυο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά με αποτέλεσμα κάποιες συγκεκριμένες διαδρομές να πραγματοποιούνται με δυσκολία, είτε να μην πραγματοποιούνται και καθόλου.

Εμείς, σαν νεολαία της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας σε όλους τους συμπατριώτες μας στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνούν. Τους δίνουμε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους και δηλώνουμε παρών σε οτιδήποτε χρειαστούν και είναι πρακτικά εφικτό να βοηθήσουμε.

Συμμετέχουμε ενεργά στην πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών για συνάντηση-συζήτηση όλων των Κεφαλλονίτικων σωματείων με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08/02/2014 στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών(Ακαδημίας 48, Αθήνα)

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως ο σύλλογος των απανταχού Δειληνάδων της Αθήνας προχωρά στη συλλογή εμφιαλωμένων μπουκαλιών νερού και τροφίμων. Το Σάββατο 08/02/2014 και ώρες 12.00-17.00 και την Κυριακή 12.00-14.00 ανοίγουν τον σύλλογο τους(Αριστογείτονος 11-13, Αθήνα) προς όλους εμάς που θέλουμε να συνεισφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια. Σας επισυνάπτω και τη σχετική τους ανακοίνωση!

Επικοινωνία:
Μάκης Αγγελετάκης
Υπεύθυνος τμήματος Νεολαίας
Τηλ: 6977209185

skines-liksouri1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer