Δειχνει και ειναι ακουραστος, επιτελει πνευματικο και υλικο εργο αξιολογο, εχει ξαναφερει την νεολαια στην Εκκλησια και εχει πραγματι χαροποιησει την παλαια γενιά.
Αναβαθμίζει την ενορία της Σάμης ο π. Παΐσιος
Εκκλησία
22/04/2014 | 22:16

Χρονια πολλα σε ολου μας.
Ο <πυχης> που ειχε αφησει
ο εκλιπων πατηρ Χρυσοστομος στο Εκκλησιασμα του ,ηταν αρκετα υψηλο,δυσκολα πιστευαμε οτι θα παραμεινει εκει ποσο δε οτι μπορει να ανεβει κι,αλλο.
Διαπιστωσα ομως εγω και κατα γενικη ομολογια -,νεων εφηβων,μεγαλων,καθως και των δυσκολων κριτων των ηλικιωμενων και των παιδιων-οτι αυτος ανεβαινει ευχαριστα.
Ο λογος οφειλετε στο νεοφερθεντα Ποιμενα αρχιμανδριτη Παισιο και στου αξιους συνεργατες του,που πραγματι εχουν αναβαθμισει την ενορια μας.
Δειχνει και ειναι ακουραστος ,επιτελει πνευματικο και υλικο εργο αξιολογο ,εχει ξαναφερει την νεολαια στην Εκκλησια και εχει πραγματι χαροποιησει την παλαια γενια με την κατανυχτικες και εξαισιες Λειτουργιες του.

Ευχομαι στην συνεχεια του Θεαρεστου εργου του και στην αμεριστη βοηθεια του ποιμνιου του.
Θα ηθελα να ευχαριστησω και το Σεβασμιωτατο Σπυριδων που εδειξε οτι αγαπουσε την περιοχη και την ενορια μας με τον διορισμο του αξιου αχριμανδριτη
στην θεση τους εκλιποντος παπα Χρυσοστομου.
Συμπερασμα των ανωτερων εναι,
στην δυσκολη εποχη μας στην πολιτικη απαξιωση,στην πολιτιστικη κατηφορεια και οικονομικη ανεχεια,αν εχουμε αξιους ηγετες με ικανους συνεργατες μπορουμε να ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΜΕ. Παραδειγμα η ενορια μας.
Στις επικειμενες εκλογες αυτο το παραδειγμα ας ειναι οδηγος μας.
Δημητριος Τζανετατος CAPTAIN JIM

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer