Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την Θεοπεφτάτου από Μπάκη και Σάββα. Κλίμα ενότητας από Αλιβιζάτο – Μοσχονά και Μεσσάρη που έδωσαν το παρών στην «γαλάζια» εκδήλωση.
Ανέβηκαν οι προεκλογικοί τόνοι στην «γαλάζια» συγκέντρωση ετεροδημοτών
Πολιτική
13/09/2015 | 15:39

Αθήνα // Παναγής Φωκάς

Με το σύνθημα ότι αυτή η παράταξη, η παράταξη της ΝΔ, δεν ξεχνά του Κεφαλλονίτες και Θιακούς που ζουν μακριά από τα νησιά μας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου η προεκλογική συγκέντρωση των ετεροδημοτών της ΝΔ με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.
Την συγκέντρωση, που οργανωτικά είχε αναλάβει το Δ.Σ. ετεροδημοτών της ΝΔ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, χαιρέτησε ο Άγγελος Μοσχονάς στενός συνεργάτης του Προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο κ. Μοσχονάς στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε ότι ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ είναι πολύ καλός γνώστης της Κεφαλονιάς, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του νομού μας και υπενθύμισε ότι έχει έρθει τρεις φορές στα νησιά μας στο παρελθόν. Κλείνοντας, τόνισε με βεβαιότητα ότι, τηn Κυριακή των εκλογών η ΝΔ θα κερδίσει τη μονοεδρική της Κεφαλονιάς. mosxonas
Αμέσως μετά το λόγο πήραν οι υποψήφιοι της ΝΔ Πόπη Λυκούδη, Σάββας Σαβαόγλου και Χαράλαμπος Λυκούδης. Στη “παρθενική” της ομιλία η κα Λυκούδη τόνισε ότι είναι μεγάλη της τιμή η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ότι θα δουλέψει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να βγει βουλευτής ο Χαράλαμπος Λυκούδης και η ΝΔ να κερδίσει την έδρα. Υπεραμύνθηκε τη συγκοινωνιακή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιθάκης με τη Πάτρα εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.
Από τη πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Σάββας Σαβαόγλου με ενωτικό κλίμα τόνισε ότι «πριν 7 μήνες τα λέγαμε και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για τον χειρότερο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα». Ο ίδιος υπενθύμισε τι έλεγε το 2009 (που ήταν πάλι υποψήφιος βουλευτής) ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και τι έλεγε τον Γενάρη ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Αρκετά πληρώσαμε με τους πειραματισμούς» ενώ έκλεισε πλέκοντας το εγκώμιο για τους συνυποψήφιους του Μπάμπη και Πόπη Λυκούδη. poph_lukoudh

savaoglou

 

Ανέβασε τους τόνους ο Μπάκης – Για ανεπάρκεια πολιτικής κατηγόρησε τη Θεοπεφτάτου

Την ανάγκη η χώρα να έχει σταθερότητα τα επόμενα χρόνια έκανε λόγο ο επικεφαλής τους ψηφοδελτίου της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης. Ο υποψήφιος της ΝΔ επισήμανε τους κεντρικούς πολιτικούς πυλώνες που χρειάζεται η χώρα και δεν είναι άλλοι από την σταθερότητα, την ειλικρίνεια, την συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων του τόπου αλλά και τη προοπτική
Ο Χαράλαμπος Λυκούδης προσπάθησε να αποδομήσει το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ με το παλιό και το νέο εξαπολύοντας επίθεση στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για ανεπάρκεια αυτά τα 3,5 χρόνια που είναι βουλευτής. Ειδικότερα έκανε εκτενή αναφορά για την Παλική λέγοντας ότι «τους τελευταίους επτά μήνες έχουν σταματήσει τα έργα στη περιοχή που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση της ΝΔ» αλλά και τις υποσχέσεις του υπουργού Υποδομών κ. Σπρίτζη στο Ληξούρι που «έμειναν στα …χαρτιά».
Ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι αν εκλεγεί βουλευτής θα συνεργαστεί τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τους Δήμους Ιθάκης και Κεφαλονιάς για να υπάρχει ένα κοινό αποτέλεσμα για το καλό των νησιών μας, κάτι που δεν έκανε η απερχόμενη βουλευτής. lukoudhs

Αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε την αυτοκριτική του λέγοντας ότι «με το Σάββα (Σαβαόγλου) είχαμε ψυχρανθεί με τα αυτοδιοικητικά αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» πρόσθεσε. Ενώ κλείνοντας απευθυνόμενος στην Πόπη Λυκούδη και στους Θιακούς δήλωσε ότι θα αγωνιστεί να παραμείνει η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάτρας με την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και κατέληξε λέγοντας ότι «αυτός είναι όρκος τιμής για μένα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε ειδική αναφορά για τους δύο πρώην βουλευτές της ΝΔ Πέτρο Αλιβιζάτο και Γεράσιμο Μεσσάρη που βρισκόντουσαν στην εκδήλωση.
Την άρτια οργανωτικά εκδήλωση συντόνιζε ο Πρόεδρος του συμβουλίου ετεροδημοτών της ΝΔ Βαγγέλης Φιοραβάντες.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή εκδήλωση.

eterodhmotes_nd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer