Ο Μύρτος έχει σαρώσει όλα τα διεθνή βραβεία και δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην περιλαμβάνεται σε τουριστικά αφιερώματα παντός είδους
Αμερικανική ιστοσελίδα «υμνεί» τον Μύρτο!
Τουρισμός
15/01/2015 | 15:51

«Ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθησή τους, είναι γιατί προέρχονται αναμφισβήτητα από το πιο όμορφο μέρος του κόσμου», είναι ο πρόλογος του άρθρου της δημοφιλούς αμερικανικής ιστοσελίδας, TheRichest.com, για την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο περιλαμβάνει μια λίστα με τις 10 πιο όμορφες ελληνικές παραλίες.

«Η Ελλάδα είναι γνωστή για πολλά πράγματα: την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία, την παράδοση, το φαγητό, τις εκκλησίες, τη νυχτερινή ζωή, την αρχιτεκτονική και πολλά άλλα.  Λέγεται ότι όταν ο Θεός δημιούργησε την Ελλάδα, ράντισε τη χώρα με ωραία νερά. Με πάνω από έξι χιλιάδες νησιά, η Ελλάδα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς χώρες του κόσμου και για καλό λόγο», αναφέρει η αρθρογράφος, Katina Goulakos.

Ειδικά για την παραλία του Μύρτου, η αμερικανική ιστοσελίδα γράφει:

«Ο Μύρτος είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Κεφαλονιάς, αν όχι η γνωστότερη. Ο Μύρτος από πολλούς συγκαταλέγεται σε πίνακες που τον κατατάσσουν στις καλύτερες παραλίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι σε ένα μικρό ορμίσκο του ομώνυμου κόλπου. Είναι κοντά στο χωριό Διβαράτα και σε κοντινή απόσταση από την Άσσο και την Αγία Ευφημία. Ο Μύρτος έχει σαρώσει όλα τα διεθνή βραβεία και δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην περιλαμβάνεται σε τουριστικά αφιερώματα παντός είδους. Το πράσινο της περιοχής το απότομο ανάγλυφο, τα άσπρα βότσαλα και τα κρυστάλλινα νερά του Ιόνιου δημιουργούν μια μοναδική χρωματική παλέτα που κάθε ώρα της ημέρας είναι διαφορετική.
Η παραλία του Μύρτου είναι πλήρως οργανωμένη και θα βρείτε όλα τα απαραίτητα ακόμη και για πολύωρη διαμονή. Ο δυτικός προσανατολισμός του Μύρτου, τον κάνει ιδανικό για να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer