Στην επίσημη πρεμιέρα της αδερφής της Νόρα Κατσέλη βρέθηκε η Λούκα Κατσέλη μαζί με την κόρη της Αμαλία Αρσένη στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".
Αμαλία και Λούκα στην επισημη πρεμιέρα της Νόρας
Κινηματογράφος
28/01/2016 | 15:44

Στην επίσημη πρεμιέρα της αδερφής της Νόρα Κατσέλη βρέθηκε η Λούκα Κατσέλη μαζί με την κόρη της Αμαλία Αρσένη στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”.

Παρακολούθησε μαζί με την κόρης της την παράσταση “Ο Τελευταίος Επισκέπτης” του Τένεσσι Ουίλιαμς μαζί με πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ήταν και αρκετοί επώνυμοι, όπως οι Κώστας Αρζόγλου, Άννα Φόνσου, Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Παύλος Χαϊκάλης, Νάντια Βαλαβάνη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κ.α.

Το έργο αναφέρεται σε μια πλούσια γηραιά κυρία την Φλώρα Γκόφορθ, που ζει άρρωστη και απομονωμένη στο καταφύγιό της στην Ντιβίνα Κοστιέρα της Ιταλίας, υπαγορεύοντας τα απομνημονεύματά της στην γραμματέα της Μπλάκι. Οι επισκέψεις που δέχεται είναι ελάχιστες και πάντα μετά από δική της πρόσκληση. Όμως αυτό το καλοκαίρι, δέχεται την επίσκεψη ενός, όχι τόσο νεαρού πια ζιγκολό, του Κρις Φλάντερς που καταφθάνει απρόσκλητος. Μια συνάντηση που έχει τα σημάδια της μοίρας, του αναπόφευκτου πεπρωμένου!

Παίζουν ακόμα οι Βάνα Πεφάνη, Σόλωνας Τσούνης, Νεφέλη Ορφανού,

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer