Ο Προϊστάμενος κ. Κωνσταντίνος Τσακιρίδης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός αποχώρησε από την Υπηρεσία και αντικαταστάθηκε από την κα Αθανασία Κακαβά, Πολιτικό Μηχανικό.
Αλλαγή σκυτάλης στην Υπηρεσία του ΤΑΣ Κεφαλληνίας
Κοινωνία
19/09/2015 | 18:28

Τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε αλλαγή σκυτάλης στην Υπηρεσία του ΤΑΣ Κεφαλληνίας με έδρα το Ληξούρι.
Ο Προϊστάμενος κ. Κωνσταντίνος Τσακιρίδης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός αποχώρησε από την Υπηρεσία και αντικαταστάθηκε από την κα Αθανασία Κακαβά, Πολιτικό Μηχανικό.
Ο απερχόμενος Προϊστάμενος, κ. Τσακιρίδης με αφορμή την αποχώρησή του τόνισε τα παρακάτω:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους κατοίκους και τους μηχανικούς της περιοχής της Κεφαλονιάς για την υπομονή, κατανόηση και αμέριστη διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο υπηρέτησα στο ΤΑΣ Κεφαλληνίας από τη θέση του Προϊσταμένου, στο δύσκολο έργο της αποκατάστασης από τους καταστροφικούς σεισμούς του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014.
Βασικότεροι στόχοι μου ήταν η, όσο το δυνατόν, πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πληγέντων, η άρτια τεχνική υποστήριξη και η διεκπεραίωση των υποθέσεων παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις πολλές ανυπέρβλητες δυσκολίες.
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι επισκευές που έχουν εκδοθεί μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου 2015 είναι 705 και έχει ζητηθεί χρηματοδότηση ύψους 1.400.000 €.
Για επιδοτήσεις ενοικίου και συγκατοίκησης έχουν αποδοθεί στους δικαιούχους 260.000€, για το 2015, και αναμένεται η πληρωμή ακόμη 250 δικαιούχων, για τους οποίους έχει ζητηθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση από την οικονομική Υπηρεσία του Υπουργείου.
Ελπίζω όσα καταφέραμε μαζί με τις άοκνες προσπάθειες των συναδέλφων από τα ΤΑΣ Πάτρας, Πύργου, Καλαμάτας και Λευκάδας προς όφελος των σεισμοπλήκτων να βρουν συνέχεια από τη νέα Προϊσταμένη.
Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer