Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Δεν μου κάνει καλό να αναφέρομαι σε αυτό και να ξυπνάω μνήμες»
Life
29/03/2025 | 16:31

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο αυτή την εβδομάδα, με αφορμή τη συμμετοχή της σε μια νέα σειρά της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί στον καλλιτεχνικό χώρο στο πρόσφατο παρελθόν. Όταν ρωτήθηκε αν έχει αντιμετωπίσει συμπεριφορές που απείλησαν την αξιοπρέπειά της, απάντησε ότι έχει βιώσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν θεωρεί ότι είναι υγιές να αναφέρεται σε αυτές τις μνήμες, καθώς δεν της προσφέρουν τίποτα. Επιλέγει να μην το σχολιάζει, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως άσχημο και τονίζοντας ότι από τότε υπερασπίζεται με περισσότερη ένταση τις κοπέλες που μπορεί να βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Όσον αφορά τις νέες κοπέλες που ενδεχομένως έχουν περάσει από αντίστοιχες εμπειρίες, δήλωσε ότι δεν τις συμβουλεύει αλλά τις ενημερώνει, επισημαίνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι υγιείς και δεν αποτελούν κανόνα στο θέατρο. Διευκρίνισε ότι η αυστηρότητα και η κακοποίηση είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ