Αυτή τη δημοκρατία θέλετε κ. πρόεδρε; Αυτή την αξιοκρατία; Αυτή την ελευθερία άποψης; Το μόνο ευχάριστο είναι ότι θυμηθήκατε την πατρίδα και κάποιες αξίες οι οποίες είναι σταθερές για την πρόοδο της χώρας.
Αιχμηρή απάντηση Βαλλιανάτου στο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ
Πολιτική
29/03/2011 | 20:30

vallianatos

Με έκπληξη διάβασα την τελευταία ανακοίνωση του προέδρου  της ΝΟΔΕ στα τοπικά Μ.Μ.Ε σχετικά με θέσεις “νεόκοπων-κονδυλοφόρων αρθογράφων” ως  απάντηση προφανώς, σε πρόσφατο άρθρο μου.

 Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ανακοίνωση, από την οποία απουσιάζει κάθε ίχνος ψυχραιμίας και νηφαλιότητας δεν εκφράζει το μεγάλο μέρος των μελών της Νομαρχιακής επιτροπής.

 Είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό το γεγονός ότι μία επιτροπή (μάλλον μικρό μέρος των μελών της) και κυρίως ο πρόεδρος της, απαντούν με ύβρεις σε κάθε μορφή κριτικής.

Επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ το λόγο που ο πρόεδρος προσβάλει οποιονδήποτε θέλει να θέσει υποψηφιότητα με τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη ,στο νησί μας.

Αυτή τη δημοκρατία θέλετε κ. πρόεδρε; Αυτή την αξιοκρατία; Αυτή την ελευθερία άποψης;

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι θυμηθήκατε την πατρίδα και κάποιες αξίες οι οποίες είναι σταθερές για την πρόοδο της χώρας.

Τελικά τι θέλουμε; Mια νομαρχιακή ανοιχτή και αντάξια ενός κόμματος εξουσίας ή  ένα κλειστό “club” γνωστών και κολλητών;

 Σαν εκλεγμένο μέλος του τελευταίου συνεδρίου της ΝΔ, θλίβομαι όταν  βλέπω τέτοιες ανακοινώσεις οι οποίες διαπνέονται από αλαζονεία και εσωστρέφεια.

Όσο για το πατριωτικό σκέλος της ανακοίνωσης που θυμίζει το “μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος” του συμπατριώτη μας Γ. Κοζάκη-Τυπάλδου, μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Θα περιμέναμε όμως αντί για μάθημα ιστορίας να μας πουν αν με αυτές τις τακτικές είναι δυνατόν  να κερδίσει η ΝΔ την έδρα στις επόμενες εκλογές..

 Για όσους δεν κατάλαβαν ,το πνεύμα της πρόσφατης κριτικής ήταν ακριβώς αυτό..Ανοιχτές πόρτες σε όλους ,χωρίς αποκλεισμούς και ας κερδίσει ο καλύτερος για το καλό του τόπου μας.

 Είναι σημαντικό ο επόμενος βουλευτής να μπορεί να θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη του τόπου στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Ο βουλευτής από τη φύση του αξιώματος

πρέπει να έχει άμεση πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων και να μεσολαβεί σε αυτά για τις ανάγκες της Κεφαλονιάς μας.

 Ας αφήσουν λοιπόν τις ιατρικές συμβουλές στον αγαπητό σε όλους μας, νομίατρο κ. Γ. Κουρή και ας ασχοληθούν σοβαρά με την πολιτική πριν τους προσπεράσουν οι εξελίξεις.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer