Μπορεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όμως δεν έμεινε ανενεργό
Αεροδιακομιδή παιδιού με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος
Κοινωνία
21/03/2015 | 11:22

Μπορεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όμως δεν έμεινε ανενεργό.

Αντιθέτως, όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η επείγουσα διακομιδή ενός παιδιού από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Πιο αναλυτικά, στο κείμενο σημειώνονται τα εξής:

«”Το Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το ΕΚΑΒ και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

»Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο.

»Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!» καταλήγει το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer