Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας, που ένα ενεργό μέλος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών, η κα Σοφία Βούλτεψη αποτελεί, πλέον, μέλος της Κυβέρνησης.
Αδελφότητα Αθηνών: «Σοφία, καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψεις»!
Κοινωνία
09/06/2014 | 21:52

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας, που ένα ενεργό μέλος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών, η κα Σοφία Βούλτεψη αποτελεί, πλέον, μέλος της Κυβέρνησης, ως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπος.
Η αγάπη της για την Κεφαλονιά είναι πασίγνωστη. Είναι πάντοτε κοντά στους απανταχού Κεφαλλήνες. Βοηθούσε και βοηθά πάντα όσο μπορεί τους συμπατριώτες μας στις δύσκολες στιγμές.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε κατά την πολύ δύσκολη περίοδο των σεισμών;
Χαρακτήρας ακέραιος, με υψηλά ιδανικά, έχει πάντοτε το θάρρος της γνώμης της .Δεν διστάζει, μάλιστα, να συγκρουστεί όταν διακρίνει αδικίες. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι το δίκαιο, το ηθικό, το σωστό.
Έχοντας τη σιγουριά ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα που της ανέθεσε ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της.
Της δηλώνουμε ότι σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας θα είναι στο πλευρό της με αισθήματα χαράς, συγκίνησης, αλλά και ευθύνης.
«Σοφία, καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψεις»!
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2014
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer