Η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών απέσπασε ισοπαλία στον αγώνα με την Ουγγαρία στο Ολυμπαικό τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Αήττητη παραμένει η Ελλάδα στο πόλο, 8-8 έληξε το παιχνίδι με την Ουγγαρία
Υδάτινα Sports
10/08/2016 | 18:42

Η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών απέσπασε ισοπαλία στον αγώνα με την Ουγγαρία στο Ολυμπιακό τουρνούα, παραμένοντας αήττητη, έπειτα από τρία ματς.

« Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα αλλά εμάς δεν μας ευχαριστεί» ανέφερε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ομοσπονδιακός προπονητής Θ. Βλάχος.
Οι έλληνες προηγούντο σταθερά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως τα πράγματα άλλαξαν στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αρχή της τέταρτης όταν οι Ούγγροι πέτυχαν ένα σερί 4 γκολ με αποτέλεσμα το 6-4 να γίνει 6-7.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μία νίκη με τη Ιαπωνία και μία ισοπαλία με την πανίσχυρη Σερβία.
Τα γκολ
Ο Βλαχόπουλος στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Εθνική, αλλά στο τελευταίο λεπτό ήρθε η ανατροπή με δυο γκολ που πέτυχε ο Ζαλάνκι και ο Χαράι.

Ο Αλέξανδρος Γούνας με εξαιρετικό σουτ στον παίκτη παραπάνω ισοφαρίζει σε 2-2 6.35” πριν το ημίχρονο.

Άμεση απάντηση των Ούγγρων κι ο Έρντελι τους δίνει εκ νέου το προβάδισμα 5.57” πριν το τέλος.

Χωρίς γκολ οι δύο ομάδες στα τελευταία τελευταία με τις άμυνες να λειτουργούν υποδειγματικά και το ημίχρονο να λήγει με τους Ούγγρους να έχουν το προβάδισμα με 3-2.

Δύο τρομερές επεμβάσεις του Φλέγκα κρατούν όρθια την Εθνική και στην κόντρα ο Βλαχόπουλος ισοφαρίζει σε 3-3 6.38 πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Τρομερό σουτ από τον Γενιδουνιά και προβάδισμα για την Ελλάδα με 4-3!

Εύστοχο πέναλτι από την Εθνική και το σκορ γίνεται 5-3! Το ελληνικό σερί φτάνει στο 3-0 και ενώ δεν έχουμε δεχθεί γκολ στο 3ο οκτάλεπτο.
Γκολ 5-4 του Χοζνιάνσκι 3:03 για το τρίτο οκτάλεπτο
Γκολ 6-4 του Μουρίκη 2:32 για την τρίτη περίοδο
Γκολ 6-5 του Χαράι 2:12 για την τρίτη περίοδο

Γκολ 6-6 του Βάργκα 6:58 για την 4η περίοδο
Γκολ 6-7 του Χαράι 5:05 για την 4η περίοδο
Γκολ 7-7 του Γενηδουνιά 3:55 για την 4η περίοδο
Γκολ 7-8 του Βάμος 2:18 για την 4η περίοδο

Γκολ 8-8 του Βλαχόπουλου 0:05 για την 4η περίοδο

Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα αλλά δεν μας ευχαριστεί

«Άλλο ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα αλλά εμάς δεν μας ευχαριστεί. Ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το σκορ και σε ένα κενό δικό μας διάστημα με ένα 3-0 οι Ουγγαρία γίνανε φαβορί για τη νίκη», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος και συμπλήρωσε:

«Όπως βλέπουμε τα παιχνίδια έχουν πολεμικό χαρακτήρα και κάθε ομάδα παίζει για τη νίκη, με μεγάλο πάθος. Απολαμβάνω τη διάθεση, τη συγκέντρωση, το πάθος, την αυτοπεποίθηση και την ποιότητα των παικτών μου!
Αυτό θέλω στα επόμενα παιχνίδια! Δεν υπάρχει χρόνος για θετικά ή αρνητικά συναισθήματα και υπολογισμούς! Ξεκούραση συγκέντρωση και προετοιμασία για τη Βραζιλία την Παρασκευή».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer