Η κόπωση ήταν εμφανής, αλλά το ταλέντο περισσεύει...
Ήττα του ΝΕΟΛ από την Ολυμπιάδα
Αθλητισμός
09/03/2014 | 11:34

Ένα κακό τελευταίο δεκάλεπτο, η κούραση ως συνέπεια της αποχής από τις προπονήσεις (βλ. σεισμούς), η έλλειψη ρυθμού και καθαρού μυαλού στο παιχνίδι, η αλλαγή έδρας ( το ματς διεξήχθη στο Αργοστόλι), αλλά και η συνεχόμενη πίεση των παικτών της Ολυμπιάδας, ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας των παικτών του Μανώλη Δούλια, στο χθεσινό εξ΄αναβολής αγώνα για το  final * 6 του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά για τους νησιώτες, όπου και βρέθηκαν προηγούμενοι με 18-13.
Στη συνέχεια οι Πατρινοί ανέβασαν στροφές και με συνεχόμενη πίεση στα 4/4 του γηπέδου, κατόρθωσαν να κλείσουν με το τέλος της 3ης περιόδου το σκορ στην ισοπαλία (49-49).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η κόπωση των παιδιών του Ληξουρίου, ήταν εμφανής και σε συνδυασμό με την ευστοχία των νεαρών του Φ. Ροδόπουλου από την γραμμή της προσωπικής, οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα 76-66, που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική των δύο ομάδων, καθώς οι ταλαντούχοι παίκτες του Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου, για τους λόγους που προαναφέραμε δεν μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Εντυπωσιακή η παρουσία του Πυλαρινού με 21 πόντους και 3 τρίποντα, ενώ για άλλη μια φορά έλαμψε το άστρο του εκπληκτικού Κουμουνδούρου, που σίγουρα δικαιούται μια θέση στα κλιμάκια προ εθνικής των παμπαίδων, κάτι που έχει τονιστεί εξάλλου πολλάκις από ειδικούς του χώρου.

Δεκάλεπτα: 18-13, 29-29, 49-44, 66-76.

Διαιτητής: Μπούσιας

Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου (Μανώλης Δούλιας): Αντωνάτος 6, Παριώτης, Παγώνης 7(1), Μουδήλος 6, Μπακούρος 9 (1), Κουμουνδούρος 15, Μπελίτσης 2, Κλαυδιανός, Πυλαρινός 21 (3), Πλαΐτης.

ΑΕΠ Ολυμπιάδα (Φίλλιπος Ροδόπουλος):  Στάθης 23(1), Σκούτας 6, Μαρουλάς, Αναστασόπουλος, Γιαλέλης 18 (2), Λανταβός 6, Ντίνος 4, Μακρής, Ρουμελιώτης, Σιμονοβίκης 10, Βούρτσης 5, Λαμπίρης 4.

neol-paides

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer