Όσα έγιναν ήταν με ιδιωτική πρωτοβουλία του νέου προέδρου και κατοίκων από τον Αγκώνα και άλλων περιοχών, με την πολύτιμη στήριξη των χορηγών και της ΚΕΔΗΚΕ.
Ήταν όλα υπέροχα στον 1ο αγώνα δρόμου Θηναίας Γης
Αθλητισμός
22/07/2014 | 13:29

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη μας φορά (επιτρέψτε μου τη χρήση του «μας» λόγω καταγωγής) στην οργάνωση τέτοιων δρώμενων και παρά την μεγάλη προσέλευση αθλητών και κόσμου που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των δρομέων, ήταν πραγματικά όλα υπέροχα το απόγευμα της Κυριακής στον 1ο αγώνα δρόμου Θηναίας Γης.
Καταρχάς, από οργανωτικής πλευράς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η γραμματεία λειτούργησε άψογα. Η διαδρομή των 7100 χιλ. ήταν μέτριας δυσκολίας με ειδυλλιακή εναλλαγή του τοπίου, ενώ ανά πάσα στιγμή υπήρχαν άτομα που ακολουθούσαν τους δρομείς με μηχανή σε περίπτωση που κάποιος δρομέας αισθανόταν αδιαθεσία ή χρειαζόταν οποιαδήποτε βοήθεια. Οι νοικοκυρές της περιοχής είχαν φροντίσει, ώστε να στηθεί πάγκος κάτω από το ιστορικό καμπαναριό της εκκλησίας του Αγκώνα, από όπου οι θεατές και φυσικά οι δρομείς όλων των ηλικιών μπορούσαν να προμηθεύονται νερά, χυμούς, γλυκά και σνακς χειροποίητα όλα! Τέλος, το άθλημα της διελκυστίνδας έδωσε μια διαφορετική νότα στην όλα διοργάνωση, αφού οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που πραγματικά έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τις προσπάθειες των πρώτων.
Φυσικά, όταν διοργανώνεται κάτι πρώτη φορά, είναι λογικό να υπάρχουν και παραλείψεις ή μικρά λάθη. Τίποτε όμως δεν συνέβη που να χάλασε την όμορφη ατμόσφαιρα ή να αλλοίωσε αποτέλεσμα του αγώνα.
Σημαντικό είναι να ειπωθεί πως όσα έγιναν ήταν με ιδιωτική πρωτοβουλία του νέου προέδρου και κατοίκων από τον Αγκώνα και άλλων περιοχών, με την πολύτιμη στήριξη των χορηγών και της ΚΕΔΗΚΕ. Επίσης, στήριξαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Βανδώρος και η βουλευτής του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Καταλήγοντας να πούμε πως οι αθλητές που συμμετείχαν από κάθε ηλικία έφτασαν τους 140, εκπληκτικό νούμερο για πρώτη φορά, ενώ σύμφωνα και με τα στοιχεία που δόθηκαν από την γραμματεία οι συμμετοχές με το επώνυμο «Κουλουμπής – ή» ήταν 17, αριθμός ρεκόρ, που καθιστά την συγκεκριμένη οικογένεια την πιο αθλητική οικογένεια του 1ου αγώνα δρόμου Θηναίας Γης.
Και του χρόνου να είμαστε καλά, θα σας περιμένουμε όλους να αθληθούμε και να περάσουμε όμορφα, γιατί μόνο αυτό έχει σημασία!

1os-thinaias-gis1 1os-thinaias-gis2 1os-thinaias-gis3 1os-thinaias-gis4 1os-thinaias-gis5 1os-thinaias-gis6 1os-thinaias-gis7 1os-thinaias-gis8 1os-thinaias-gis9 1os-thinaias-gis10 1os-thinaias-gis11 1os-thinaias-gis12 1os-thinaias-gis13 1os-thinaias-gis14 1os-thinaias-gis16 1os-thinaias-gis17 1os-thinaias-gis18 1os-thinaias-gis19 1os-thinaias-gis20

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer