Η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη-Τα έργα θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν
Ήρθαν οι γρανίτες για την πλατεία Αργοστολίου
Δημοφιλή
08/11/2016 | 17:23

Μπορεί κάποιοι απαράδεκτοι, βάζοντας μπροστά το μικροπολιτικό τους συμφέρον και την εμπάθειά τους για τη Δημοτική Αρχή, με ένα «μπαράζ» ανωνύμων καταγγελιών προσπαθούν να καθυστερήσουν το μεγάλο έργο της ανάπλασης του ιστορικού Κέντρου του Αργοστολίου, η Δημοτική Αρχή όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια και έχοντας την στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας  του κόσμου, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και να ολοκληρώσει το έργο.

Έτσι σήμερα έφτασαν στο νησί μας οι γρανίτες (ένα μέρος τους) που θα τοποθετηθούν στη νέα Πλατεία που θα δημιουργηθεί και αποτελούν ένα από τα βασικά συστατικά του μεγάλου έργου που θα μετατρέψει το κέντρο του Αργοστολίου σε εφάμιλλο με αυτά που υπάρχουν στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Να σημειώσουμε δε ότι αυτός ο γρανίτης είναι ειδικά επεξεργασμένος ώστε να μη γλιστράει.

Ένα είναι σίγουρο: Όσες ανώνυμες καταγγελίες και να γίνουν τα έργα θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Δημοτική Αρχή σε όλους αυτούς που επιχειρούν μάταια με δόλιους τρόπους να εμποδίσουν την πρόοδο του νησιού μας.

granites-1 granites-2 granites-3 granites-4 granites-5 granites-7

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer