Ακύρωσε γκολ του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς ο διαιτητής που έχασε εκτός έδρας αν και πάλεψε παλικαρίσια.
Έχασε ηρωικά 1-0 από τον Ατρόμητο Λάππα
Αθλητισμός
21/03/2011 | 06:45

Ολυμπιακός Κεφαλονιάς στο πρώτο μέρος προσπάθησε να δημιουργήσει φάσης μπροστά στην εστία του Ατρόμητου και τα κατάφερε με δυο καλές ευκαιρίες και ένα τέρμα που ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε για επιθετικό φάουλ .Από εκεί και περά ο Ατρόμητος αξιοποίησε την έδρα και παίζοντας έξυπνα προηγήθηκε νωρίς και πήγε στο ημίχρονο χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Κεφ. έκανε το καλύτερο του παιχνίδι εκτός έδρας, έκλεισε τους διάδρομους  στον Ατρόμητο και δημιούργησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά για μια ακόμα αγωνιστική δεν μπόρεσε να σκοράρει .           

Στο 12ο λεπτό με σέντρα του Γερασιμόπουλου, ο Σπανός πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0).

Συνθέσεις…

Ατρόμητος Λάππα: Χογιόλ, Κυριτόπουλος, Σανδραβέλης, Διακάτος Σωτ., Αντωνόπουλος, Τσιβγινίδης, Γερασιμόπουλος(65_Βέρρας Χ.), Βαρβαρέσος(73_Ζώτος), Σπανός, Αγγελόπουλος(80_Αγγελάτος), Ανδρεόπουλος

Ολυμπιακός Κεφαλονιάς: Καραΐσκος, Περιβολάρης, Τανουσάι, Τζωρτζάτος, Λούλουδας, Φωκάς, Πολάκης, Αλεξανδράτος, Γεωργόπουλος(46_Αντωνάτος), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος(70_Μοσχονάς).

Πηγή:kefalonia sports news

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer