Η Βαρκελώνη, το ευρωπαϊκό, και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο πενθούν, αφού ο Τίτο Βιλανόβα, σε ηλικία 45 ετών, έφυγε από τη ζωή
«Έφυγε» ο Τίτο Βιλανόβα
Αθλητισμός
25/04/2014 | 21:00

Η Βαρκελώνη, το ευρωπαϊκό, και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο πενθούν, αφού ο Τίτο Βιλανόβα, σε ηλικία 45 ετών, έφυγε από τη ζωή. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα πολεμούσε με σθένος, τα δυο και βάλε τελευταία χρόνια, τον καρκίνο, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Εισήχθη, χθες, εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου χειρουργήθηκε. Δυστυχώς, όμως, πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Το Νοέμβριο του 2011 ανιχνεύθηκε όγκος στην παρωτίδα. Παρόλα αυτά, ο Βιλανόβα κάθισε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, η οποία υπό τις οδηγίες του πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της (18 νίκες στα πρώτα 19 ματς στο πρωτάθλημα). Δυστυχώς, τον Δεκέμβριο του 2012 διαγνώστηκε με καρκίνο για δεύτερη φορά, και τη θέση του στον πάγκο πήρε o Τζόρντι Ρoουρα, ώστε ο ίδιος να αναχωρήσει για θεραπείες στη Νέα Υόρκη.

Πάντα μαχητής, επέστρεψε στους πάγκους στις 2 Απριλίου το 2013. Τελικά, η άσχημη κατάσταση της υγείας του τον ανάγκασε να παραιτηθεί από την αγαπημένη του Μπάρτσα, στις 19 Ιουλίου.

Η Μπαρτσελόνα, αποχαιρέτησε τον Βιλανόβα, με κείμενο υπό τον τίτλο “Τίτο, για πάντα αιώνιος”, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Στις επόμενες ώρες, η κεντρική εξέδρα του Καμπ Νόου αναμένεται να ανοίξει, ώστε το κοινό να μπορέσει να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Στο Twitter, το hashtag #TitoEtern (αιώνιος Τίτο) έχει πλημμυρίσει από μηνύματα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer