Έτσι ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο Γεράσιμος Βαγιωνίτης σε ηλικία 63 χρονών σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του, σε συγγενείς και φίλους.
«Έφυγε» ο Γεράσιμος Βαγιωνίτης
Δημοφιλή
07/12/2015 | 01:05

Έτσι ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο Γεράσιμος Βαγιωνίτης σε ηλικία 63 χρονών σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του, σε συγγενείς και φίλους. Ο Γεράσιμος Βαγιωνίτης τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» στην τοπική μας κοινωνία.
Ο Γεράσιμο Βαγιωνίτης είχε πολύπλευρη δράση με τα κοινά του νησιού μας αλλά και με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πυλαρέων, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν αντιδήμαρχος του δήμου Κεφαλονιάς με τον Αλέξανδρο Παρίση. Στις πρόσφατες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Από τα πλέον ενεργά μέλη της τοπικής ΝΔ. Ο Μάκης, όπως το φώναζα οι φίλοι του ήταν λάτρης της αρχαίας ελληνικής ιστορίας αλλά και του μεγάλου Έλληνα φιλόσοφου Σωκράτη! Το πάθος και η μεγάλη του αγάπη ήταν η οικογένεια του και η Αγία Ευφημία!

vagionitis

vagiwniths
Ο Γεράσιμος Βαγιωνίτης αφήνει πίσω του μια όμορφη οικογένεια και δύο καλλιεργημένα παιδιά.
Το e-kefalonia.net στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Καλό ταξιδι Μάκη…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer