Σε κρίση οι σχέσεις Κουνάδη – Πυλαρινού;
Έφεραν γρίνια … 20 σακιά ασβέστη !!!
Πολιτική
24/03/2011 | 07:22

Είναι ποτέ δυνατόν 20 σακιά… ασβέστης να φέρουν δύο αντιδημάρχους σχεδόν σε σημείο ψυχρότητας…;  και όμως !!!

Είδη, έχουμε γράψει εδώ και καιρό τον αντίξοο αγώνα που κάνει ο αντιδήμαρχος οικονομικών Δημήτρης Πυλαρινός για να περικόψει οτιδήποτε δημιουργεί… σπατάλη. Μάλιστα, οι συνάδελφοι του δημοτικοί σύμβουλοι, του έχουν βγάλει το παρατσούκλι, ο «κέρβερος».

Στη προσπάθεια του ο Πυλαρινός να σταματήσει τις σπατάλες, έκοψε τους ασβέστες που είχε ζητήσει ο Σπύρος Κουνάδης, αντιδήμαρχος στη Σάμη, ο οποίος ήθελε να ασβεστώσει το χωριό για την 25η Μαρτίου. Από τα 50 σακιά που είχε ζητήσει η οικονομική υπηρεσία του ενέκρινε μόλις τα 30. Αποτέλεσμα… να μείνει χωρίς ‘’μούντησμα’’  η μισή Σάμη.

Όπως λένε υπάλληλοι της Δημοτικής Ενότητας Σάμης, ποιος είδε τον Κουνάδη και δεν το φοβήθηκε. Ο άλλοτε χαμηλών τόνων αντιδήμαρχος ξέσπασε και οι φωνές του έφτασαν μέχρι το δημαρχιακό μέγαρο στο Αργοστόλι. Όπως έλεγε και ξανάλεγε, δεν μπορούσε να καταλάβει ποια είναι η σπατάλη των 20 επιπλέον σακιών ασβέστη.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε από ωτακουστή της Σάμης ο Κουνάδης έγινε «Τούρκος» όταν έμαθε ότι του κόψανε και… τρία μπουκάλια άζαξ…

Να γελά κανείς ή να κλαίει για την οικονομική δυσπραγία του Δήμου Κεφαλονιάς; Είναι στη κρίση σας…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer