Τα αποτελέσματα από τον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά
Έτοιμο το φορτηγό από τη Σύρο για το ταξίδι αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
22/02/2014 | 17:48

Το φορτηγό για την Κεφαλονιά φορτώθηκε και όλα είναι έτοιμα για το ταξίδι αλληλεγγύης και αγάπης προς τους σεισμόπληκτους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

syros

Τα αποτελέσματα από τον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Αιγαίο Τηλεόραση σε συνεργασία με τοπικούς Συλλόγους, ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά.

Από τις προσφορές που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους τα οποία τοποθετήθηκαν σε 8 μεγάλες παλέτες και στη συνέχεια φορτώθηκαν σε φορτηγό του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η αντιπροσωπεία της Σύρου θα ξεκινήσει το ταξίδι μαζί με το φορτίο τα ξημερώματα της Δευτέρας και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα βρίσκεται στην Κεφαλονιά για να το παραδώσει.

syros4

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα είδη που θα προσφερθούν στους σεισμόπληκτους αγοράστηκαν από καταστήματα της Σύρου, κάτι που σημαίνει ότι ο Τηλεμαραθώνιος έδωσε και τόνωση στην τοπική αγορά.

Απολύτως ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα του Τηλεμαραθωνίου δήλωσαν ο παρουσιαστής Μπάμπης Κουλούρας, οι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας Μάρκος Ρούσσους και του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου Γιάννης Καλοφωλιάς που βρέθηκαν στο χώρο όπου φορτώθηκε το φιλανθρωπικό υλικό.

syros2

Πηγή: cyclades24.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer