Η Δημοτική Αρχή, τόσο διά στόματος του Προέδρου του Δημ. Γηροκομείου Μάκη Αποστολάτου όσο και του Αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το Μάρτιο του 2017 το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και θα εγκαινιαστεί
Έτοιμο το Μάρτιο του 2017 το νέο Δημοτικό Γηροκομείο
Πολιτική
18/12/2016 | 16:20

Το μεγάλο έργο του νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο στο θέμα για τον προϋπολογισμό του 2017 του Γηροκομείου.

Η αντιπολίτευση (Μιχαλάτος, Λαική Συσπείρωση) εξέφρασε επιφυλάξεις τόσο για την ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου, την χρονική διάρκεια περαίωσής του αλλά και το αν θα διαθέτει το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να λειτουργήσει.

Η Δημοτική Αρχή, τόσο διά στόματος του Προέδρου του Δημ. Γηροκομείου Μάκη Αποστολάτου όσο και του Αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το Μάρτιο του 2017 το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και θα εγκαινιαστεί.

Ο Δ. Λυκούδης μάλιστα απαντώντας για την χρονική διάρκεια τόνισε ότι πρόκειται ουσιαστικά για δύο έργα. Ξεκίνησε επί Δημαρχίας Τσιλιμιδού αλλά η β΄φάση εντάχθηκε επί Παρίση διότι η α΄φάση θα κατασκεύαζε ένα Γηροκομείο μη χρηστικό που πρακτικά δεν θα λειτουργούσε ποτέ. Μάλιστα η β΄φάση συνοδεύτηκε και από τροποποίηση της μελέτης προκειμένου ένας σημαντικός χώρος του κτιρίου να καταστεί λειτουργικός.

Τέλος σε ότι αφορά στις διακοπές εργασιών που υπήρξαν αυτές ήταν όλες αιτιολογημένες και ψηφισμένες από το δημοτικό συμβούλιο όταν δεν υπήρχαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να συνεχιστεί.

Πηγή: anexarttitos.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer