Η εκκλησία έλαμπε από καθαριότητα, η νεωκόρος τακτοποιούσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το βράδυ, ενώ ο Επιτάφιος ήταν πιο επιβλητικός από ποτέ
Έτοιμος ο Επιτάφιος στη Σάμη!
Εκκλησία
03/05/2013 | 17:28

Της Γιάννας Κουλουμπή

Επειδή πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για τον Επιτάφιο στη Σάμη, εμείς αποφασίσαμε να πάμε τη βόλτα μας στην περιοχή και να επισκεφθούμε την εκκλησία της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην είσοδο της Σάμης.

Ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Παράσχης ήταν εκεί και μας υποδέχτηκε, ενώ δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες. Εξάλλου, η στήριξη του τελευταίου στο πρόσωπο του πατέρα Παΐσιου ήταν από την αρχή αμέριστη.

Επί του πρακτέου τώρα, η εκκλησία έλαμπε από καθαριότητα, η νεωκόρος τακτοποιούσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το βράδυ, ενώ ο Επιτάφιος ήταν πιο επιβλητικός από ποτέ.

Μιλήσαμε με τον πατέρα Παΐσιο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο εσπερινός του Επιταφίου θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ η περιφορά του θα γίνει στις 21:30. Τον ρωτήσαμε και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τη δράση του εκεί και μας είπε ότι το καθήκον του είναι να είναι κοντά σε όλους τους πιστούς και να βοηθά όπου μπορεί. Όλα τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται. Παράλληλα, κάλεσε όλους να συμμετέχουν στην κορύφωση του Θείου Δράματος αυτές τις μέρες και ευχήθηκε βέβαια σε όλον τον κόσμο καλή Ανάσταση.

epitafios-sami2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer