Στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνουν από αύριο Τρίτη και οι αγρότες της Ζακύνθου
Έτοιμοι να αποκλείσουν κεντρικούς δρόμους οι αγρότες στη Ζάκυνθο
Κοινωνία
25/01/2016 | 11:37

Στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνουν από αύριο Τρίτη οι αγρότες της Ζακύνθου διαμαρτυρόμενοι «για την εξοντωτική φορολογία που δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό» όπως επεσήμαναν αγρότες βρέθηκαν σε συγκέντρωση στην περιοχή του Σαρακηνάδου, ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και να αποφασίσουν κινητοποιήσεις και κατέβασμα των τρακτέρ στην πόλη.

Η συνάντηση οργανώθηκε από τον Αγροτο-Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ζακύνθου, αλλά η συμμετοχή των αγροτών ήταν μικρή. Έπειτα από διάλογο που κράτησε μιάμιση ώρα, αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών, αύριο Τρίτη, με τρακτέρ στη περιοχή της Λούμπας για να εκφραστεί αντίδρασή τους στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 9.30 το πρωί και ακολούθως τα τρακτέρ θα κατέβουν στο λιμάνι, αν και η απόφαση θα ληφθεί στη συγκέντρωση.

Στις ομιλίες που έκαναν τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου ανέφεραν πως «οι αγρότες οδηγούνται στον θάνατο, αφού τα νέα μέτρα θα τους πάρουν το 85% του εισοδήματός τους και ζήτησαν γενικό ξεσηκωμό».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer