Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Σάββατο με βροχές και καταιγίδες
Έρχονται βροχές και κρύο
Κοινωνία
07/02/2015 | 11:35

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Σάββατο. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά της χώρας.

Οι τοπικές βροχές θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και από το μεσημέρι θα επεκταθούν σταδιακά στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Παράλληλα, πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία. Σοβαρή επιδείνωση αναμένεται ξανά από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής και από τα βόρεια σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά:

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία και το Ανατολικό Αιγαίο και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, περιμένουμε σήμερα Σάββατο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά. Το πρωί η ορατότητα στη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στο Σαρωνικό ισχυροί.

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα βρέξει, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer