Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της τηλεόρασης
Έρχεται το νέο πρωινό στον ΑΝΤ1 με τη Μπεκατώρου
Life
18/03/2015 | 11:15

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της τηλεόρασης. Την θέλει ο φακός, την θέλει και το τηλεοπτικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτηκαν απευθείας εκείνη για να αναλάβει τη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει φέρει εις πέρας όλα τα projects που μέχρι τώρα της έχουν αναθέσει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Από το show μεταμορφώσεων «YFSF» μέχρι την τωρινή της παρουσία στα τηλεοπτικά «Καρντάσιανς».

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, έκανε ένα ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο όπου συζήτησαν να παρουσιάσει τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που έχουν στα σκαριά και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για μια τρίωρη εκπομπή ψυχαγωγίας (10 με 1) που στόχο έχει να δυναμώσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, αφού την ίδια ώρα απέναντι παίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και το «Στα Καλά Καθούμενα» των Καραβάτου – Κατσούλη.

Η Μαρία Μπεκατώρου δέχτηκε με χαρά (να θυμίσουμε ότι μας καλημέριζε επί σειρά ετών μέσα από τη συχνότητα του «Τηλεάστυ») και αναμένεται να πάρει το πράσινο φως για να προβληθεί αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer