Αίθριος και ζεστός θα είναι αύριο Τετάρτη ο καιρός, με τους μετεωρολόγους να μιλούν για τον πρώτο μίνι καύσωνα, στην καρδιά της Άνοιξης
Έρχεται καύσωνας και 35άρια
Κοινωνία
05/05/2015 | 19:01

Αίθριος και ζεστός θα είναι αύριο Τετάρτη ο καιρός, με τους μετεωρολόγους να μιλούν για τον πρώτο μίνι καύσωνα, στην καρδιά της Άνοιξης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, αγγίζοντας στα ηπειρωτικά και τους 35 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός αίθριος. Αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αίθριος ο καιρός. Αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί και στα ανατολικά πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 30 κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος καιρός, με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Aίθριος καιρός και οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer