Μετά τα έργα ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου, άλλο ένα σοβαρό έργο έρχεται να προστεθεί από την σημερινή δημοτική αρχή.
Έργο ουσίας το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στη Κεφαλονιά
Κοινωνία
22/11/2016 | 09:51

Η χθεσινή ανακοίνωση του έργου υπογραφής ένταξης δημιουργίας εργοστασίου επεξεργασίας του νερού στο Αργοστόλι έχει προκαλέσει πολλές θετικές αντιδράσεις στη τοπική κοινωνία μιας και είναι ένα έργο ανάπτυξης για την οικονομία του νησιού μας. Έτσι, μετά τα έργα ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου, άλλο ένα σοβαρό έργο έρχεται να προστεθεί από την σημερινή δημοτική αρχή.

Η τοπική κοινωνία περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του έργου της αφαλάτωσης και επεξεργασίας του νερού στην πρωτεύουσα του Δήμου Κεφαλονιάς, το οποίο σε συνάρτηση με την αλλαγή όλου του δικτύου ύδρευσης της πόλης από τους παλαιούς αμιαντοσωλήνες μήκους 22 χιλιομέτρων,  ένα όνειρο δεκαετιών αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Η βελτίωση της ποιότητας του νερού στο Αργοστόλι ήταν ένα αίτημα πολλών χρόνων, αλλά μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες που είχαν γίνει είχαν μείνει στα χαρτιά.

Η δημοτική αρχή Παρίση υλοποιεί όμως και αυτό το μεγάλο έργο και αλλάζει τα δεδομένα και σε αυτόν το τομέα αποδεικνύοντας ότι ο τίτλος της «Ισχυρή Κεφαλονιά» τελικά μόνο τυχαίος δεν ήταν…

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer