Έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρα καλοκαίρια για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι για τα προβλήματα της λαϊκής παραλίας στο Φανάρι τ' Αργοστολίου
Έργα στην παραλία του Φαναριού
Κοινωνία
24/08/2016 | 09:48

Έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρα καλοκαίρια για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι για τα προβλήματα της λαϊκής παραλίας στο Φανάρι τ’ Αργοστολιού!

Τόσον καιρό ο δρόμος είναι επικίνδυνος να πέσει , και να παρασύρει μαζί του διερχόμενα αυτοκίνητα ή λεωφορεία …τώρα μπήκαν , τουλάχιστον προστατευτικά – προειδοποιητικά σήματα και πλέγματα , με την ελπίδα , σύντομα να …τα βρουν οι συναρμόδιες υπηρεσίες και να κατασκευαστεί το τοιχίο αντιστήριξης , πριν να είναι πολύ αργά !!

Επίσης… τώρα άκουσαν τα σχόλια και τα παράπονα των λουομένων για τα άκρως επικίνδυνα , σκουριασμένα και ετοιμόρροπα κάγκελα , που βρίσκονται ακριβώς πάνω από την παραλία ( ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε , να τρέχει για αντιτετανικό ορό , κλπ. ) . Επί τέλους άρχισε η συντήρηση , βάψιμο και ελπίζουμε και η επισκευή τους .

Και για να λέμε και τα καλά , φέτος υπάρχει  ένας εργαζόμενος ( συμβασιούχος ) του Δήμου , που καθημερινά φροντίζει για την στοιχειώδη καθαριότητα της παραλίας .

Κάλιο αργά παρά ποτέ , θα έλεγε κανείς , αρκεί να γίνουν γρήγορα και σωστά τα απαραίτητα έργα . Ένα …πασάλειμμα σε τέτοιες περιπτώσεις που εγκυμονούν κινδύνους , είναι έγκλημα .

ΡΩΣΣΕΤΟΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΛΟΥΖΗΣ

fanari (1) fanari (2) fanari (3) fanari (4) fanari (5) fanari (6) fanari (7) fanari (8) fanari (9)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer