Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, στις 8:15, στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ, στο Φανάρι στο Αργοστόλι.
Ένα Χριστουγεννιάτικο, μελωδικό τραπέζι απο τη Χορωδία Αργοστολίου
Πολιτισμός
06/12/2015 | 20:09

Τις γιορτινές μέρες που έρχονται, έχουμε περισσότερο ανάγκη από ειλικρινή αγάπη, αλληλεγγύη και συναδέλφωση.Έχουμε ανάγκη να είμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους και να νοιώθουμε την ομάδα και την κοινότητα δεμένη και δυνατή, στις δυσκολίες της εποχής , με το μυαλό μας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Διοργανώνουμε λοιπόν ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι , την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, στις 8:15, στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ, στο Φανάρι στο Αργοστόλι.

Θα παρουσιαστούν το ιστορικό από το ταξίδι μας – αποστολή στην Ιταλία, τον Οκτώβριο, καθώς και αποσπάσματα από Χριστουγεννιάτικες συναυλίες. Θα ακολουθήσει δείπνο, με πολύ τραγούδι από τους χορωδούς και τους μουσικούς μας. Την ίδια βραδιά θα γίνει η παρουσίαση του «Ημερολογίου 2016», που φτιάξαμε, με εικόνες από τις συναυλίες του 2015, και έχει σκοπό, εκτός από το αναμνηστικό μέρος και τις ειλικρινείς ευχές που το συνοδεύουν, την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου.

Μαζί λοιπόν με τις Καλύτερες ευχές μας για ένα ΕΥΤΥΧΙΣΜEΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚO 2016, σας περιμένουμε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στο ΚΑΠΙΤΟΛ, στις 8:15 μ.μ.

Το Δ.Σ. της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου.

hmerologio_xorwdias

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer